OPET LJUDOŽDER-DROGA: Gola majka davila sina pod uticajem smrtonosnog narkotika

Nagu ženu pod uticajem "mirišljave soli", iste droge koju je koristio kanibal iz Majamija koji je pojeo lice beskućnika, policija je morala da obuzda omamljivačem nakon što je zadavila svog sina i napala susede, da bi kasnije umrla od srčanog udara u pritvoru

  • 0

"Mirišljava so", nova droga koja je u žiži svetske javnosti nakon što je kanibal iz Majamija pojeo 80 odsto kože lica jednog beskućnika, ponovo napada. Ovoga puta, 35-godišnja majka iz okoline Njujorka pod uticajem ove droge napala je svog sina, udarala ga i davila u nasilnoj pomami.

Izveštaji takođe govore i o tome da je pokušala da udavi svog psa.

- Valjala se po zemlji nogama obavijenim oko psa, pokušavajući da udavi jadnu životinju - rekao je očevidac lokalnim medijima.

Pamela Mekarti je zatim potpuno naga napala policiju - koju su pozvale komšije na koje je takođe kidisala - koja je došla na lice mesta, "režala" je na njih i pokušala da ujede jednog pripadnika snaga reda.

Nakon neuspešnih pokušaja da se pomahnitala žena obuzda sa biber-sprejom, morala je biti umirena omamljivačem, da bi zatim doživela srčani udar i umrla u bolnici. Njen je sin prebačen u bolnicu, i oporavlja od fizičkih povreda, ali lečenje od psihološke traume biće znatno dugotrajnije.

Ovo nije usamljeni slučaj: kao što se sećate, nedavno je izvesni i potpuno nagi Rudi Eugen pojeo lice beskućnika Ronalda Popa na ulici i policija je morala da ga ubije; isto u Majamiju, jedan 21-godišnjak je pokušao da odgrize ruku policajca koji je hteo da ga uhapsi zbog napada na mušterije jednog restorana, a zabeležen je i slučaj u Luizijani gde je čovek uhapšen nakon što je odgrizao popriličan komad mesa sa obraza svog suseda.

O ozbiljnim posledicama konzumiranja ove droge Telegraf je ranije već pisao.

(Telegraf.rs)

http://www.telegraf.rs/vesti/224802-uzas-u-majamiju-policija-upucala-golog-muskarca-koji-je-jeo-zrtvino-lice-video

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA