• 3

NAJVEĆI PROFESOR PERVERZNJAK IKADA: Pipao učenice, jednu terao da mu sedne u krilo, pitao da li je nevina i da li dobro...

Učenici gledao u grudi, rekao da mu se jako sviđa pogled i pitao je da li zna šta bi sve voleo da joj radi

  • 3

Perverzni britanski nastavnik koji je imao običaj da pipa učenice i sa njima priča "prljavo" dobio je doživotnu zabranu rada u prosveti.

NEZASITA PROFESORKA FIZIČKOG SLALA SEKSI PORUKE UČENIKU, a onda ga je oralno zadovoljavala na bazenu!

Vil Pol Kokson (53) je pitao jednu od svojih učenica da li je nevina i pozvao je da "sedne na njega" rekavši joj da "veruje da je jako dobra u sisanju".

Takođe je učenici gledao u grudi, rekao da mu se jako sviđa pogled i pitao je da li zna šta bi sve voleo da joj radi.

Ovaj pervezni pedofil je u drugoj prilici rekao: "Bila bi mnogo dobra presavijena preko klupe sa mojim ****** u sebi".

Nacionalni koledž za predavanje i liderstvo kasnije je otkrio da je utvrđeno da je isti profesor napastvovao još jednu učenicu, ali ju je pritom i pipao po intimnim delovima tela rekavši joj da bi voleo da on bude prvi sa kojim će ona imati seks, a zatim ju je pitao i da li ume da pruži oralni seks.

Kokson, koji je predavao u Tornhil školi u Sanderlendu, podvrgnut je istrazi i utvrđeno je da je seksualno uznemiravao svoje učenice i ponižavao svoje učenike. Njegovo ponašanje okarakterisano je kao uvredljivo, seksualno motivisano kao i uznemiravajuće, pa će mu zbog prekoračivanja profesionalnih nadležnosti biti doživotno suspendovan i neće više nikad moći da obavlja funkcioju nastavnika.

Kokson na ovu odluku ima pravo žalbe, piše Miror.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima