Podeljeno 1.300 paketića za najsiromašnije mališane u Smederevu (FOTO)

Program su upotpunili deda-mrazovi koji su kočijama prošetali kroz gradsko šetalište, a njima su se pridružili i bajkeri

  • 3

Gradonačelnica Smedereva dr Jasna Avramović obradovala je mališane iz socijalno ugroženih porodica tako što im je podelila 1.300 paketića za najsiromašniju decu.

Najmlađi Kikinđani dobili BESPLATNE paketiće za Novu godinu: Njihove želje "dedi u crvenom" su uslišene! (FOTO)

Program su upotpunili deda-mrazovi koji su kočijama prošetali kroz gradsko šetalište, a njima su se pridružili i bajkeri.

Pod sloganom "Centar grada je centar sveta ako se ukrasi dušom deteta" koji je osmislio poznati dečiji pesnik Mošo Odalović, u Smederevu se još 21. decembra održavaju   novogodišnji i božićni programi.

Foto: Nenad Živanović Foto: Nenad Živanović

Praznična atmosfera trajaće sve do 13.januara.

Foto: Nenad Živanović Foto: Nenad Živanović

- Želeli smo da obradujemo i decu koja potiču iz najsiromašnijih porodica – kaže gradonačelnica Smederva dr Jasna Avramović. Vreme je darivanja, a mi smo se opredelili da ove godine praznike dočekamo u znaku dece. Mesec dana traju programi u koji su uključeni pretškolci i osnovci - rekla je gradonačelnica.

Foto: Nenad Živanović Foto: Nenad Živanović

- U organizaciju i realizaciju bogatog programskog sadržaja uključene su gradske ustanove kulture, Predškolska ustanova "Naša radost", nekoliko kulturno-umetničkih društava sa teritorije Smedereva, smederevske škole, Ustanova za dnevni boravak dece, mladih i odraslih osoba sa smetnjama u razvoju "Sunce“. Odrekli smo se skupih koncerata i mislim da smo jedan od retkih gradova koji je praznike posvetio najmlađima - zaključila je Jasna Avramović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeki

    30. decembar 2016 | 23:24

    Toliko ima siromasnih malisana u malom Smederevu!E Srbijo sta si docekala!

  • Pa da

    30. decembar 2016 | 23:43

    Ja sam obišao moj komsiluk (siri reon) i podelio 30 paketića. Ne hvalim se, samo kažem da svako od nas može da podeli po par paketića i obraduje mališane, pogotovo one što su iz siromašnih porodica. Ozarena lica su neprocenjiva. Probajte i uverite se.

  • Vladimir

    31. decembar 2016 | 14:31

    Da li stvarno mislite da ima samo 1200 najsiromasnijih?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA