≫ 

SVEDOCI OPISALI PAKAO IZ NOĆNOG KLUBA U ISTANBULU: Terorista je upao i pucao po svemu što se miče!

- Bilo je strašno. Svi su se zabavljali, a onda je odjednom nastao haos, svi su počeli da trče. Meci su leteli okolo. Ja sam se izvukla, ali moj muž je ranjen - rekla je jedna žena

  • 6

Oko 70 ljudi je povređeno, a najmanje 39 je poginulo u novogodišnjem napadu u noćnom klubu Reina u Istanbulu.

Preživeo teroristički napad pre tri nedelje, ali sinoć nije imao sreće (FOTO)

Prema poslednjim informacijama turskog ministarstva unutrašnjih poslova, među poginulima ima najmanje 16 stranih državljana, prenosi BBC.

- Pogodio me u nogu, čoveče. Upao je i pucao po svima nama. Ne znam koliko ih je bilo, samo sam video da je pucao po svemu što se miče - rekao je jedan šokirani povređeni muškarac za turske medije dok su ga unosili u vozilo Hitne pomoći.

Kada je napadač otvorio vatru, prvo su nastradali jedan policajac i civil koji su stajali na ulazu u klub. Nakon pucnjave u klubu je nastao stampedo.

- Bilo je strašno. Svi su se zabavljali, a onda je odjednom nastao haos, svi su počeli da trče. Meci su leteli okolo. Ja sam se izvukla, ali moj muž je ranjen - rekla je jedna žena turskim medijima.

Foto: Tanjug/AP/IHA Foto: Tanjug/AP/IHA

Ovaj teroristički napad dogodio se samo dve nedelje posle stravičnog ubistva ruskog ambasadra u Turskoj na izložbi fotografija.

Inače, turske vlasti su saopštile da se za napadačima još traga, ali još nije defintivno poznato da li je u pitanju jedan ili dvojica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tea

    1. januar 2017 | 11:40

    Velika tragedija...saucesce turskom narodu i porodicama poginulih...

  • Mario

    1. januar 2017 | 12:32

    Znaju oni vrlo dobro ko je organizovao i ko je pocinio napad!.!.! kako ne uleti neki u njihovu dzamiju i pobije ih nego u diskoteku gde naj vise Turista ima i naj manje muslimana!To je stoka od naroda Spremni su sve da urade za glupost!

  • Љиљана

    1. januar 2017 | 12:55

    Ко зна колико их има, задојених исламиста, и међу Турцима? Њима то није страно. Ја знам да нису сви подложни екстремизму, али?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA