Vozači da paze zbog poledica i pojačanog saobraćaja, ali biće malo toplije

Deonice na koje treba obratiti pažnju su mostovi, tuneli, nadvožnjaci, krivine, putevi pored reka i kanala i planinski prevoji

  • 0

Automoto savez Srbije upozorio je danas vozače da i dalje budu oprezni u saobraćaju zbog mogućih poledica na putevima, ali i pojačanog saobraćaja.

OPREZ: Putevi zaleđeni, prilagodite vožnju uslovima!

NEZAPAMĆENE GUŽVE NA GRANIČNIM PRELAZIMA: Na Batrovcima i Šidu čeka se pet sati, na Horgošu 90 minuta

Kako se navodi u saopštenju, deonice na koje treba obratiti pažnju su mostovi, tuneli, nadvožnjaci, krivine, putevi pored reka i kanala i planinski prevoji.

Na graničnim prelazima zadržavanja su do 15 minuta, ali zbog prazničnih dana očekuje se pojačan saobraćaj pa se vozačima savetuje da koriste i manje, alternativne granične prelaze.

Granični prelazi sa mađarskom - Horgoš, Bački Breg i Kelebija otvoreni su 24 sata, dok ostali rade od 7 do 19 časova.

AMŠ podseća da su u toku radovi na starom Obrenovačkom putu u zoni mosta preko Save, zbog čega je na tom delu puta obustavljen saobraćaj i koristi se alternativni pravcac - novi Obrenovački put.

Do 18. januara obavljaće se i radovi na održavanju nadvožnjaka na državnom putu I A reda na putu Beograd - Niš i Trupale - Popovac.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA