PACIJENTI, OČEKUJTE POZIV: Popravljena magnetna rezonanca na onkologiji u Vojvodini

Vojvodine, zbog kvara jednog od dva aparata, neonkološki pacijenti, kao i onkološki pacijenti kojima je bio potreban pregled dojke nisu mogli da predaju dokumentaciju, niti da zakazuju preglede

  • 0

Aparat za magnetnu rezonancu na Institutu za onkologiju Vojvodine, koji je krajem godine bio u kvaru, popravljen je i počinje danas da radi.

Na magnetnu rezonancu u Srbiji čeka 12.000 ljudi, neki i VIŠE OD GODINU DANA!

"GDE ŽIVIŠ? U URGENTNOM!": Više od 60 odsto pacijenata Urgentnog nisu hitni slučajevi!

Kako navode na Institutu za onkologiju Vojvodine, zbog kvara jednog od dva aparata, neonkološki pacijenti, kao i onkološki pacijenti kojima je bio potreban pregled dojke nisu mogli da predaju dokumentaciju, niti da zakazuju preglede. Pojedinima su pregledi bili otkazani.

- Od srede, oba aparata za MR dijagnostiku na Institutu su u kliničkoj upotrebi i usluge se pružaju pacijentima po redovnom rasporedu u dve smene. Svi pacijenti koji su u prethodnom periodu otkazani zbog kvara aparata biće pozvani kako bi im se zakazana MR dijagnostika pružila u najkraćem roku - poručuju sa Instituta za onkologiju Vojvodine.

(Telegraf.rs / Portal 021.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA