≫ 

Albanski džihadista stigao na Kosovo, preti Pravoslavnoj crkvi: Ljudi strepe od svirepog ubice

Njegova meta su su državne instuitucije Kosova i Srpska pravoslavna crkva, a od ranije je poznat po svojim monstruoznim zločinima

  • 5

Jedan od vođa terorističke organizacije DAEŠ sa još 400 militanata prodro je iz Sirije u Evropu sa talasom izbeglica, piše "Dejli mejl", pozivajući se na izvore u italijanskim specijalnim službama.

Balkanski Černobilj nam je preblizu: Na samoj srpskoj granici isparenja iz davno zatvorenog rudnika ubijaju sve! (FOTO)

Prema podacima britanskog lista, radi se o odredu koji predvodi "Kasapin iz Kačanika" - albanski džihadista Lavdrim Muhadžeri, poznatiji pod imenom Abu Abdulah el Kosovo.

Mete terorista su državne instuitucije Kosova i Srpska pravoslavna crkva. Dvadesetsedmogodišnji Muhadžeri je poreklom iz Makedonije. Pojavio se u Siriji krajem 2012. godine i više puta bio snimljen na propagandnom videu DAEŠ-a.

Na internetu su objavljene fotografije na kojima on seče glave zarobljenicima, kao i video na kojem ubija čoveka iz bacača granata.

Povratak Muhadžerija na Balkan, prema italijanskim obaveštajcima, predstavlja veoma ozbiljnu pretnju ne samo za Balkan već i za mnoge evropske zemlje gde kosovski džihadista (koga je američki Stejt department stavio na spisak terorista još 2014. godine) ima kontakte i može da organizuje napad, navodi italijanski dnevnik.

(Telegraf.rs/Dailymail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Урош

    4. januar 2017 | 15:07

    Одма решавај то нема шта да се чека

  • £

    4. januar 2017 | 14:39

    Neka se nase obavestajne sluzbe ugledaju na MOSAD i svi psi koji laju i reze su reseni

  • dukljanin

    6. januar 2017 | 11:50

    To treba da odrade naše obaveštajne službe,po kratkom postupku ...Kakvi bre sudovi za ratne zločince ,dok njega uhapse ,pa suđenje godinama ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA