≫ 

Umro jedini čovek koji je mogao da razreši krvavo ubistvo vlasnika vile u Niškoj Banji!

- On je imao teške povrede glave zbog kojih je bio u komi. I pored naših napora podlegao je povredama - kazao je Nebojša Stojanović, direktor ove zdravstvene ustanove

  • 18

Dejan Jovanović (42) recepcioner u vili "DND“ u Niškoj Banji, koji je teško ranjen 5. novembra kada je ubijen njegov poslodavac Dejan Dejančić (51), preminuo je jutros na niškoj Klinici za neurohirurgiju, saznaje Telegraf.rs.

Osumnjičena sobarica na Fejsbuku otkrila motive stravičnog zločina u hotelu strave u Niškoj banji

Sestra recepcionara iz Niške Banje koji je u komi: Drago mi je da je sobarica uhapšena, ali mom bratu to sad ništa ne znači

- On je imao teške povrede glave zbog kojih je bio u komi. I pored naših napora podlegao je povredama - kazao je Nebojša Stojanović, direktor ove zdravstvene ustanove.

Prema prvim nalazima istrage, sumnjalo se da je Jovanović ubio Dejančića a zatim pucao sebi u glavu naočigled sobarice Milice Dimitrijević (27) za koju se smatralo da je bila u vezi sa poslodavcem.

Foto: viladnd.rs Foto: viladnd.rs

Sumnjalo se da je ljubomora bila motiv krvavog napada jer je Jovanović navodno bio zaljubljen u devojku. Međutim, dalja istraga dovela je do obrta pa je dvadesetak dana kasnije zbog sumnje da je izvršila ubistvo i pokušaj ubistva u saizvršilaštvu, Milica uhapšena.

Foto: Večernje novosti Foto: Večernje novosti

Pred istražnim organima sobarica je negirala zločin i ostala pri tvrdnji da je Dejan ubio gazdu a zatim pokušao samoubistvo. Sumnju na nju bacili su biološki tragovi pronadjeni na pištolju kojim je zločin izvršen i prisustvo barutnih čestica na njenoj odeći.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragce

    5. januar 2017 | 16:30

    Nek nu je laka crna zemlja. Sad njoj suditi za dvostruku ubistvo

  • Laky

    5. januar 2017 | 18:01

    Umro covek kojeg je na smrt ranila sobarica dok je vlasnika vile ubila na licu mesta. Da vidimo kako ce sad sud reagovati i kakvu ce presudu doneti za dvstruko ubistvo sa predumisljajem i pokusaj prikrivanja istog. Ocekujem 40 god realnu presudu za tako nesto ako u ovoj Drzavi postoje pravne institucije koje rade po zakonu.

  • Milka

    5. januar 2017 | 17:23

    Laka mu zemlja a njoj sudite za duplo ubistvo??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA