KRALJICU ELIZABETU ZAMALO UPUCALI TOKOM NOĆNE ŠETNJE, gardista pomislio da je provalnik

Tajms ukazuje da nije poznato kada se ovaj incident dogodio, a Bakingemska palata je odbila da da komentar

  • 17

Kraljica Elizabeta Druga doživela je neprijatnost prilikom nedavne noćne šetnje kroz vrt Bakingemske palate, kada su je zamalo su je upucali. Na nju je umalo pucao jedan gardista koji je od 90-godišnje britanske kraljice pomislio da je provalnik.

ŠOKANTNA IZJAVA ŠVEDSKE KRALJICE: U palati ima duhova, ali je to uzbudljivo i ja ih se ne plašim!

Tajms magazin, pozivajući se na neimenovanog insajdera, prenosi da je gardista, videvši oko tri sata ujutru u mraku da se nepoznato lice šeta dvorskim vrtom, podigao pušku, nanišanio i držao prst na okidaču.

- Ko je to? Do đavola, Vaše veličanstvo, umalo da vas ubijem - rekao je gardista kada je shvatio koga je imao pred sobom.

Kraljica je na to reagovala potpuno opušteno i poručila mu da je u redu i da će mu sledeći put pozvoniti da ne bi morao da je upuca.

Kako kaže, bila je u šetnji, jer nije mogla da spava.

Tajms ukazuje da nije poznato kada se ovaj incident dogodio, a Bakingemska palata je odbila da da komentar.

Inače, tokom božićnih praznika na lažnom nalogu BBC na Tviteru podeljena je "vanredna vest" da je Bakingemska palata potvrdila da je kraljica preminula u 90. godini, što je potom demantovano.

Nešto pre toga je saopšteno da je kraljica odložila sve planove tokom praznika zbog gripa.

Kraljica Elizabeta na presto je došla 1952. godine i najstariji je vladajući monarh na svetu. Njeno krunisanje je bilo prvo krunisanje koje je prenosila televizija, a na presto je došla posle smrti svoga oca kralja Džordža VI.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VESNA

    5. januar 2017 | 17:20

    Što nisu???

  • $$$$$$$$$$$$$$

    5. januar 2017 | 17:10

    HA HA HA Strašno-neću moći da zaspim od šoka! Pomislils babetina da je sada 1917.god. pa pošla da se prošeta i da proćaska sa nekom drugaricom a ne zna ja de njena poslednja drugarica umrla od starosti još pre pedesetak godina.

  • Mitar SM

    5. januar 2017 | 18:27

    Nju ni Bog neće...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA