≫ 

Novogodišnji paketići za mališane u Negotinu!

Paketiće je obezbedilo udruženje "Zvezda" iz Beograda, a podelu poklona negotinskim mališanima organizovala je Daniela Pejčić, u Opštinskom veću zadužena za obrazovanje i saradnju sa dijasporom, koja je i pozdravila decu i njihove nastavnike

  • 0

Svrha Novogodišnjih i Božićnih praznika jeste deljenje ljubavi i pažnje onima kojima su potrebni, kao i darivanje i radost onih koji darove primaju. Tako je bilo danas i velikoj sali Skupštine opštine Negotin gde je 300 mališana dobilo novogodišnje paketiće.

Paketiće je obezbedilo udruženje "Zvezda" iz Beograda, a podelu poklona negotinskim mališanima organizovala je Daniela Pejčić, u Opštinskom veću zadužena za obrazovanje i saradnju sa dijasporom, koja je i pozdravila decu i njihove nastavnike.

- Novogodišnja čarolija nastavlja se u Negotinu, u zadnjoj nedelji 2016. godine. Prošle nedelje pravili smo novogodišnje ukrase, juče smo kitili jelku u gradskom parku, a danas želimo da nagradimo jednu grupu dece u opštini Negotin.Paketiće će danas dobiti deca uzrasta od prvog do osmog razreda, koja su obuhvaćena Odlukom o besplatnoj užini iz seoskih i gradskih škola, mališani iz Udruženja Duga, kao i deca koja borave na odeljenju pedijatrije u Zdravstvenom centru Negotin.

Foto: Negotin.rs Foto: Negotin.rs

Tatjana Dražilović, osnivač i direktor Udruženja "Zvezda" rekla je da je ovo udruženje obezbedilo oko 2000 paketića koji će biti podeljeni u Knjaževcu, Kučevu, Požarevcu, Nišu i celom niškom okrugu.

Foto: Negotin.rs Foto: Negotin.rs

- Paketići koje smo danas doneli poklon su najveće banke hrane iz Londona i to su paketići koje su priremala deca deci. Mi svake svake godine, u ovo vreme, delimo novogodišnje paketiće, a zahvaljujući poznanstvu sa Danielom Pejčić, odlučili smo da ove godine poklone donesemo i deci u Negotinu kako bismo im bar malo vratili osmehe na lice.

Foto: Negotin.rs Foto: Negotin.rs

Centar Zvezda je udruženje građana koje je osnovano 2013.godine u Beogradu. Nakon višegodišnjeg angažovanja na podršci i sveobuhvatnoj pomoći deci i mladima koji su bez roditeljskog staranja ili potiču iz izuzetno siromašnih i disfunkcionalnih porodica, ovo udruženje građana osnovano je sa jasno definisanim ciljevima, transparentno organizovanim akcijama i njihovim rezultatima, ali i željom da se uključi što više zainteresovanih pojedinaca,udruženja, institucija. Centar Zvezda želi da svojim konkretnim delovanjem i akcijama pomogne deci i mladim ljudima u našoj zemlji koji ne mogu da ostvare podršku i pomoć na neki drugi način.

Foto: Negotin.rs Foto: Negotin.rs

(Telegraf.rs/Izvor: Negotin.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA