• 0

Novi kamion za JKP "Badnjevo"

Sa mogućnostima ovog kamiona danas su vodeći ljudi komunalnog preduzeća upoznali i predsednika opštine Negotin, Jovana Milovanovića

  • 0

Javnom komunalnom preduzeću "Badnjevo" isporučen je novi kamion-cisterna za održavanje kanalizacione mreže. Nabavku ovog kamiona finansirala je opština Negotin preko programa subvencija.
Novogodišnji paketići za mališane u Negotinu!

- Po programu subvencija ove godine smo izdvojili sredstva za nabavku ove cisterne koja je neophodna komunalnom preduzeću za obavljanje njihive delatnosti.  Ja bih podsetio da smo u prethodnom period, takođe za potrebe komunalnog preduzeća, nabavili dva značajnija vozila, to su multifunkcionalno vozilo za obavljanje različitih vrsta poslova, kao i vozilo za iznošenje smeća. I ubuduće ćemo to raditi preko programa subvencija I trudićemo se da u narednom periodu odvojimo i više sredstva za subvencije Javnom komunalnom preduzeću, s obzirom da smo izmirili dug koji je ovo preduzeće imalo po osnovu raskida ugovora sa Toplingom - rekao je Milovanović.
Foto: Negotin.rs

Foto: Negotin.rs


Kamion – cistern, po rečima Goluba Rajića, direktora JKP "Badnjevo", koristiće se za održavanje kanalizacione mreže, pražnjenje seprtičkih jama i održavanju slivnika.
- Ovo vozilo bilo nam je potrebno, jer je stara cistern, koja je u funkciji stara 28 godina i sa ovom cisternom brže ćemo izlaziti u susret graćanima i rešavati njiihove problem. Imamo bogat vozni park sa oko 30 vozila, a zahvaljujući opštini Negotin ove godine smo nabavili još dva vozila iz subvencija. Mi smo imali ove godine 30 miliona subvencije,naredne godine planirano je nešto manje, ali i to nam je svakako dovoljno, jer moramo I iz naših sredstava da nabavljamo mehanizacviju. Mi smo iz sopstvenih sredstava nabavili jedan plug za čišćenje odnosno za održavanje, posipač, tri vozila za intervencije radnika i jedan kamion – istakao je Rajić.
Foto: Negotin.rs

Foto: Negotin.rs


Vrednost vozila je 7.776.000 dinara, a sredstva su obezbeđena iz budžetskog fonda za zaštitu životne sredine.
(Telegraf.rs/Izvor: Negotin.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima