NASTAVNIK IZ PAKLA: Drogirao i silovao dečake sa svojim mužem, a onda su pronađeni mrtvi (VIDEO)

Bračni par ih je seksualno zlostavljao nakon što bi im dali alkohol i marihuanu, a sumnjaju i da im je nešto bilo ubačeno u piće jer su se osećali potpuno nemoćno

  • 4

Arik Babit je bio ne samo nastavnik svojim učenicima, nego je mnogima bio i mentor, ali i očinska figura. Međutim, ispostavilo se da je itekako iskoristio svoj položaj, ne samo da zadobije poverenje učenika, nego i da ih iskoristi i zlostavlja.

Majka me je prodala za orgije sa političarima i poznatima kad sam imala 6 godina: Bila sam seks robinja, radili su mi užasne stvari (VIDEO)

Policija je objavila nove dokumente koji optužuju Babita (40) iz Minesote i njegovog supruga Metjua Deja (36) da su seksualno zlostavljali najmanje osam maloletnih dečaka tokom nekoliko godina, piše Vašington post.

Međutim, Babit i Dejo nisu doživeli podizanje optužnice. Pronađeni su mrtvi na ostrvu u državi Vašington, vrlo brzo nakon što su otkrili da se nalaze pod istragom. Radi se o ubistvu i samoubistvu, prenosi Jutarnji list.

Sada četiri meseca kasnije policija je objavila detalje istrage na 134 strane sa svim optužbama. Dečake su navodno zlostavljali u svojoj kući u južnom S. Paulu, Babitovoj porodičnoj vikendici udaljenoj 240 km, u hotelima i na farmi Dejovih roditelja.

Istraga je pokrenuta kada je dečak (16) sa roditeljima prijavio policiji zlostavljanje, a uskoro su se javila još dvojica sa istim pričama.

Bračni par ih je seksualno zlostavljao nakon što bi im dali alkohol i marihuanu, a sumnjaju i da im je nešto bilo ubačeno u piće jer su se osećali potpuno nemoćno. Tinejdžeri su rekli da su se ili osećali prisiljeno na seks ili su bili previše omamljeni da bi upšte mogli da pristanu ili da odbiju.

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

Policiji se javila i najbolja prijateljica ovog dečaka, transeksualna devojka, kojoj je upravo ovaj bračni par pomagao i pružio podršku kada je shvatila da više ne može da živi kao dečko, pa je otišla na promenu pola.

Treći tinejdžer je rekao da mu je profesor pomagao u periodu kada su mu se roditelji razvodili i da mu je tada bio poput oca. Nastavnik mu je kupovao poklone, izvodio na večere i izlete. To nikome nije bilo čudno jer se sprijateljio i sa roditeljima dece koji su imali potpuno poverenje u njega.

Prvi tinejdžer je opisao kako se to prvi put dogodilo. Odveli su ga hotel pod izgovorom da idu na džez koncert, a onda su ga napili i iskoristili.

Nakon nekoliko nedelja poveli su njega i njegovog druga u vikendicu na izlet i obojica su bili toliko pijani da su se onesvestili. Zlostavljanje se dogodilo još nekoliko puta, pre nego što se dečak slomio i priznao sve roditeljima.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Policija je u pretresu kuće ovog bračnog para pronašla drogu, pribor za drogiranje, dečiju pornografiju i fotografije žrtava, neke odevene, a neke gole.

Nakon toga oni su ispraznili račun u banci i krenuli na zapad, a potom su pronađeni mrtvi na ostrvu Lopez u državi Vašington. Policija je zaključila da je Dejo upucao Babita u glavu, a onda sebi oduzeo život.

Nakon njihove smrti policija je razgovarala sa još nekoliko žrtava i pronašla niz neumerenih poruka koje su izneli o jednom dečaku.

Inspektor David Veb je rekao da je slučaj duboko potresao celu zajednicu, a Babitov otac izražava duboko žaljenje žrtvama i njihovim porodicama.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ....

    6. januar 2017 | 15:40

    Transeksualna devojka, gej bracni par....sve sam demon do demona

  • Serafim

    6. januar 2017 | 18:20

    Cim on ima muza, tu nema vise sta da se prica!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA