Buldog krvoločno napao devojčicu (6): Ima 59 ugriza na telu, završila u invalidskim kolicima (FOTO)

Devojcica je na sudu izjavila da joj teško pada da boravi napolju posle ovog incidenta i da nije nakon toga bila u parku jer se plaši pasa

  • 26

Šestogodišnju devojčicu brutalno je napao buldog, koji je pobegao kroz ogradu i naneo joj stravične povrede. Situacija bi bila još gora da devojčicina majka nije na vreme reagovala i spasila je iz čeljusti krvoločnog psa.

Pitbul krvoločno napao svoje vlasnike kada su hteli da mu obuku džemper (FOTO) (VIDEO)

Devojčica je pretrpela 59 ujeda i provela je dve nedelje u invalidskim kolicima, prenosi Miror.

Rođak devojcice je rekao da je majka čula vrištanje svoje ćerke ali da je pas već uhvatio dete za nogu. Ona je psu otvorila vilice kako bi oslobodila ćerku  i veoma je strahovala da devojčici pas ne otkine nogu.

Prema njegovim rečima dete se sada plaši pasa, ima noćne more i piški u krevet. Porodica je izašla iz kuće samo dva puta za vreme Božića i oba puta su išli taksijem da ne bi naleteli na nekog psa.

- Detetu će ostati traume za čitav život. Nisu tu samo u pitanju ožiljci, već i to što ona sada posećuje dečjeg psihologa - rekao je on.

Foto-ilustarcija: Profimedia Foto-ilustarcija: Profimedia

Tužilac Frenk Dilon ističe da je devojčica svoj sedmi rođendan nažalost provela u invalidskim kolicima.

Devojčica je na sudu izjavila da joj teško pada da boravi napolju posle ovog incidenta i da nije nakon toga bila u parku jer se plaši pasa.

BULDOZI RASTRGLI SEDMOGODIŠNJE DETE: Poludeli tokom igre u dvorištu!

- Mislila sam da ću umreti. Od tada imam traume i noćne more. Kada se oblačim ne gledam u svoje noge jer me podsećaju na napad - rekla je ona.

Na sudu su iznete i tvrdnje da je pas napao još nekoga nedaleko od svoje kuće dve nedelje pre napada na devojčicu.

Vlasnica je istakla da se njen pas Tajson nikada nije ponašao agresivno i da nikada pre ovog incidenta nije predstavljao opasnost po ljude u svojoj okolini.

Sudija je zaključio da je pas veoma opasan i da se ne može kontrolisati. Vlasnica je osuđena na deset meseci zatvora i u narednih pet godina ne sme da ima drugog psa. Takođe mora da plati i kompenzaciju napadnutoj devojčici.

Fotografije možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • F99

    7. januar 2017 | 21:44

    Kakav gazda takav pas!!!

  • Čika Velja

    7. januar 2017 | 21:47

    Koliko ce da dobije ona sto sa tri zaserava okolinu,usmrdila pola zgrade,psuje komsije..?

  • Fil

    7. januar 2017 | 22:33

    Devet meseci zatvora uslovno??????????? Ovaj svet je poludeo. Dete zamalo nije umrlo.. Da je neko udaro cvrgu devojcici, dobio bi 6 meseci. Za 84 ugriza 9 meseci??? Drakonske kazne drzavo, za vlasnike velikih pasa.. Niko ne stavlja korpu, pustaju ih bez povodca. Strasno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA