ISPEKLA SAM PSA ZA BOŽIĆ: Status devojke iz Leskovca razbesneo region (FOTO)

- S današnjeg slavlja: pečeni pas. Svinjetina mi ne odgovara, od kad sam probala pse, svinjetinu više ne jedem, jer pas je daleko ukusniji. Živela braća Kinezi, znaju oni što je dobro - napisala je, između ostalog, Hipatija Teonova

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Anonimus
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Amethyst

    11. januar 2017 | 11:07

    I vi što jedete svinje i kokoške se usuđujete da pišete? Protivite se zato što Kinezi jedu pse, a vi svaki dan pojedete kobasice. Svinja nije životinja? Kakvi ste mi vi to zaštitnici. Ovo je sprdnja, zar ne vidite da je vegan i ne bi ispekla psa na ražnju. Slika je sa neta tako da ste ispali glupi. Ja sam vegan, volim i poštujem sve životinje. Koliko pasa i mačaka ima na ulici, kada ste im dali hranu? Vidim da ste zaštitnici. Podržavam Hipatiju.

  • Aleksandra

    09. januar 2017 | 16:40

    Gadim se ekstremizma u svakom obliku.Svoju religiju seksualnost i režim ishrane ne naturam nikome i mislim da je u najmanju ruku ružno i nekulturno to raditi.A ovaj post mi je gori i od onih gde Kinezi stvarno jedu pse.Odvratno i nasilno,bez neke poente. Ja treba da znam ko je osoba i kakav smisao za humor ima i šta je mislila ovim?Odvratan način za skretanje pažnje na neke stvari,mada mi vise lici da skreće pažnju samo na sebe. A,koliko ludaka ima ovo moze da uzmu kao eksperiment svakog trenutka.

  • Elsummy Morethen

    09. januar 2017 | 15:24

    Devojka je ocigledno ukazala na "specisizam", odnosno licemerje ljudskog roda, kada se zivotinje dele prema karakteristikama na hranu i kucne ljubimce. Dvolicnost ljudi nema granica. Masa se bori i potpisuje peticije protiv festivala u Julinu (Kina), ali cuti o istom obicaju, odnosno cinjenici da su psi i macke deo nacionalnog jelovnika Svicarske! Ili da se godisnje u Spaniji osakati i odbaci oko 50.000 hrtova koji se koriste za lov. Ovo varvarstvo se desava posle lovacke sezone. A gde su jos i koride i sl...? Znaci Julin nije OK. ali, ono sto se desava u Evropi ce mo da precutimo. Drugo i jos bitnije je ko sve tvrdi da voli zivotinje. Kazu to ljudi, a ni ne pocrvene. Mislim na razne oblike eksploatisanja kucnih ljubimaca i na neodgovorne vlasnike. Recimo stancere, pa ljude kojima je pas statusni simbol i sl.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA