• 19

Jelena je noć pre tragedije predosetila svoju smrt! Zoran otkriva šta mu je rekla poslednje zajedničke večeri

- U jednom trenutku, Jelena mi je rekla da u njenom kraju ta ptica najavljuje smrt. Dok je pričala o običajima, rekla mi je da se plaši da će njema majka umreti, s obzirom na to da je teško bolesna. Ćutao sam jer sam znao koliko je vezana za majku i koliko joj ona znači - objašnjava Zoran

  • 19

Da je smrt zakucala na vrata porodice Marjanović, sada već pokojna Jelena Marjanović (33) znala je noć uoči svirepog ubistva, prenose beogradski mediji.

Jana je izgovorila samo jednu rečenicu od koje im se digla kosa na glavi: Prvo Badnje veče Marjanovića bez Jelene

Zoran Marjanović odlazi u Australiju i vodi ćerku Janu? Nude mu šansu za novi život

"USKORO HAPSE UBICU MOJE JELENE": Zoran Marjanović najavio skori kraj istrage

Tog 2. aprila prošle godine, nekoliko minuta nakon ponoći, bila je u studiju i snimala pesmu sa suprugom Zoranom Marjanovićem kada je čula sovu, koja se oglasila sa krova.

- Moja Jelena je uvežbavala taktove, a spolja se čula neka ptica. Ona mi je rekla da je to sova. Ispuštala je zvuke nalik kuknjavi. Želeo sam više od svega na svetu da je oteram. Međutim, Jelena mi je rekla: “Nemoj je dirati, ako je oteraš, teraće nas maler” - počinje priču Zoran dok pali cigaretu i pogledom traži pepeljaru.

Poslušao je svoju dragu i bez pogovora nastavio da radi sa njom na novom hitu.

- U jednom trenutku, Jelena mi je rekla da u njenom kraju ta ptica najavljuje smrt. Dok je pričala o običajima, rekla mi je da se plaši da će njema majka umreti, s obzirom na to da je teško bolesna. Ćutao sam jer sam znao koliko je vezana za majku i koliko joj ona znači - objašnjava Zoran.

Kako sam kaže, ni slutio nije da će sova predskazati smrt njegove žene. Ni on ništa nije osetio, niti je na Jeleni video promene.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

- Insistirala je da trči tog dana. Kada zbog gužve nije mogla da trči svojom stazom pored Labudovog jezera, onda je donela odluku da idemo na nasip. Ona je vozila do tamo, a ja sam držao ćerku u naručju. Ostavila nas je da se igramo i otišla da trči. Po dogovoru, došli smo do druge rampe. Nije je bilo, zvao sam je telefonom, nije se javljala. Odmah sam pozvao policiju. Mislio sam da je oteta. Ljudima svašta prolazi kroz glavu. Misle da imamo para zbog studija i da ću ako je otmu platiti otkup - nastavlja Zoran i dodaje da je ubrzo došlo nekoliko patrola. Tražili su je svi živi. Čak su angažovani i psi. Nje nije bilo. Ni devet meseci kasnije, Zoran ne zna kako Jelena nije nađena tog dana, već sledećeg.

Nakon tragedije koja ga je zadesila želi da mu ćerka bude zdrava i da, ako je moguće, što lakše podnese gubitak majke, a on će poslednji atom snage dati da joj izmami osmeh.

Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Zoran nema obdukcioni nalaz

- Nisam još dobio obdukcioni nalaz i ne znam ni čime je ni kako ubijena Jelena. Ne znam zbog čega mi ga još nisu poslali. Samo se molim bogu da ubicu što pre uhapse i nikada ne puste iz zatvora - kaže Zoran Marjanović.

Nisam završio Jeleninu pesmu

- Pesmu koju je Jelena otpevala noć uoči ubistva nisam još završio. Ne znam ni kada ću. Imam želju, ali nemam snage. Sve ovo za mene je mnogo potresno, nemam više ni reči - tvrdi Zoran.

(Telegraf.rs / Alo!)

Komentari

  • vox populi

    Zoki Trece Oko kaze da mu je policija oduzela oruzje da on nebi pucao u ubicu kad sazna ko je taj lik. Dali je oruzje oduzeto bas zato ? Sigurno ne ,to zna i Zoki Trece Oko ali se pravi nevesto nevin...

  • Dejan

    Sova nije znak,ali ko čuje kukuviju e to je već loš znak

  • tina

    Sova je zeznuta

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima