Tramp: Dame, više nema haljina u radnjama za moju inauguraciju. Prodavci: Pretrpani smo

- Imaćemo neverovatnu inauguraciju, koja će možda da postavi novi rekord i biće mnogo filmskih i zvezda iz sveta šou-biznisa - Tramp je rekao danas za The New York Times

  • 1

Trgovci u Vašingtonu su se sporečkali sa budućim predsednikom Donaldom Trampom koji tvrdi da "su sve prodavnice rasprodale haljine" pred njegovu inauguraciju kasnije ovog meseca.

Tinejdžerka će pokidati svojom glaščinom na Trampovoj inauguraciji. Ali, on je tvitnuo nešto zbog čega ga svi napadaju (FOTO) (VIDEO)

- Imaćemo neverovatnu inauguraciju, koja će možda da postavi novi rekord i biće mnogo filmskih i zvezda iz sveta šou-biznisa - Tramp je rekao danas za The New York Times. - Sve večernje haljine su u Vašingtonu rasprodate. Teško je naći savšrenu haljinu za ovu inauguraciju.

Marta Slagl, potpredsednica i generalni menadžer "Niman Markusa", je međutim, rekla za Washington Post da potencijalni kupci sada "imaju više od 1.000 večernjih haljina da biraju".

- Pretrpani smo prelepim haljinama - rekla je ona, komentarišući Trampovu izjavu.

I drugi butici u gradu takođe su "pretrpani" haljinama.

- Uvek imamo haljine - rekla je Krista Džonson, vlasnica radnje sa dizajnerskom odećom "Ella Rue". - I da sad dođe hiljadu ljudi, opet bismo imali izbor.

Nekoliko drugih radnji, uključujući "Nordstrom", "Rent The Runway" i "Michael Kors" rekli su da imaju na prodaju dovoljan broj haljina.

Foto-ilustracija: Foter/{Salt of the Earth} Foto-ilustracija: Foter/{Salt of the Earth}

Prošlog meseca, Tramp je tvitnuo da mu na inauguraciji ne trebaju poznati, već da želi samo " ljude".

- Takozvani selebritiji sa A liste svi žele karte za inauguraciju, ali pogledajte šta su učinili za Hilari, ništa - smatra Tramp. - ja želim ljude!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA