Dodik najavio mogućnost ponovnog formiranja Vojske RS

Dodik je rekao da će RS "sada razmišljati na koji način i uz koje procedure da prekine taj sporazum i da se vrati na prvobitni Dejtonski dogovor koji podrazumeva da Republika Srska ima svoju vojsku"

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Mиријево
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Besha

    11. januar 2017 | 19:18

    Znas kako bi se rijesili problemi...10.000 Bosnjaka na 10.000 srba prsa u prsa na ledini sabljama...pa ko dobije nek radi kako mu volja..eto podrzite moju inicijativu,pa da organizujemo..podrzat ce nas i nacionalne vlade a nato i rusija

  • Дадо РС Данило

    11. januar 2017 | 10:47

    Изгледа да се ова Пајо,Сава +- паљевина још није разбудила хахаха

  • Kan Tengri

    11. januar 2017 | 07:36

    Boze koji botovski komentari... Mnogo su se ljudi uspalili niokocega! Ako bilo ko stavi prst na celo, shvatice da rata nece biti dok mocnici ne odobre, ili obrnuto, ako ga zele da ga mi svojom voljom izbegnemo. Dodik radi pravu stvar za srbe, ali iz pogresnih interesa. Interes mu je da ostane na vlasti, a ne da izgura sta prica. Srbi ce slaviti datum koji hoce, to je jasno da im niko ne moze zabraniti. R. Srpska je drzava u drzavi, i srbi imaju sta zele. Ne razumem poentu pompeznih izjava i sa jedne i sa druge strane. I jedni i drugi su kao civave, laju po ceo dan, da ujedu nece sigurno jer su male. Odnos snaga se promenio u svetu, i to se vidi i na balkanu, to stoji. Evo kazite, idemo u rat srpska se cepa, progasava nezavisnost, ja uzimam pusku i idemo. Ali ako necete, prestanite smarati ovaj narod radi vaseg boljeg prolaska na izborima i licnog bogacenja. Pokrenite se sa mesta i resavajte stvari. Idemo ka velikoj srbiji? Idemo. Necemo, hocemo uniju? Idemo u uniju. Hocemo ka rusima? Idemo 100% ka rusima. Ka amerikancima? Idemo ka amerima! Neka nacija postavi prioritete i idemo ka njima. Nas problem je sto smo mi za sve ove navedene stvari, i to se namerno radi da bi tapkali u mestu. Od nekada temperamentnog naroda pravi se apatican, a to odgovara sacici koja kao sam naveo na pocetku laje kao civava...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA