BALKANSKI NOSTRADAMUS TVRDI: Ubica Jelene Marjanović pokušao da oduzme sebi život, a evo kada će biti otkriven!

Javnost neće biti mnogo iznenađena kada sazna ko je izvršio svirepo ubistvo. Razlog - krvnik se već pojavljivao u medijima!

  • 29

Ubica pevačice Jelene Marjanović (33) posle izvršenog zločina pokušao je da sebi oduzme život. On o tome i dalje razmišlja, ali tu nameru neće sprovesti u delo. Neće se ubiti. Ali ovaj slučaj će biti rešen za mesec i po do dva  i javnost neće biti mnogo iznenađena kada sazna ko je izvršio svirepo ubistvo. Razlog - krvnik se već pojavljivao u medijima!

Da li su ovo novi, NEOBORIVI DOKAZI o ubistvu Jelene Marjanović? Policija otkrila DNK i mobilne telefone ROĐAKA!

Ovo za beogradske medije tvrdi bosanski fizijatar i parapsholog dr Mevludin Duvančić iz Doboja, u javnosti poznatiji pod nazivom balkanski Nostradamus.

- Mnogo toga osećam, ali ne mogu sada da govorim o tome i da javno detaljišem. Mogu da kažem da će se to ubistvo rešiti pre godišnjice. Policija već zna ko je počinilac. U opticaju imaju dve osobe i sada očekuju konkretan potezjedne od njih. Da se slomi, da nešto učini ili kaže ili da napravi neku malverzaciju, kako bi bili sigurni ko je pravi izvršilac zločina - objašnjava on i dodaje da su Zoran i Jelena Marjanović imali nesređen brak i da je ona želela da ga napusti.

Foto: Facebook/zoran.marjanovic.731 Foto: Facebook/zoran.marjanovic.731

Za ubicu kaže da je pod velikim pritiskom i da razmišlja o samoubistvu.

- U pitanju je izuzetno posesivna i ljubomorna osoba sa velikim psihičkim problemima. To je podvojena ličnost, koja je delimično svesna i nesvesna nekih stvari. - ispričao je Duvančić.

On se inače bavi telepatijom i parapsihologijom (pseudonaukom koja se bavi proučavanjem nestraženih delova mozga), dosta sanja i snovi mu dosta toga govore.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MAKSIM

    12. januar 2017 | 08:03

    Iz poštovanja prema ovoj ženi trebali bi prestati podizati tiraže kojekakvim senzacionalistickim budalastinama. Objavite kad uhapse monstruma i to je to

  • Mama

    12. januar 2017 | 15:55

    Jelena je htela da ga napusti,nesredjen brak,posesivna i ljubomorna licnost sa psihickim problemima.....Iz ovog teksta svi zakljucujemo ko je ubio.......

  • vox populi

    12. januar 2017 | 16:44

    Zoki Trece Oko ,dosta glumatanja blizi se kraj serije.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA