UHAPŠENA VIDOVITA NATALIJA: Ojadila građane za više od 800.000 dinara!

Oni su za dogovorenu uslugu tražili od građana da putem post neta uplate određeni novčani iznos koji se kretao do 100.000 dinara

  • 11

Beogradska policija uhapsila je tri osbe koje se sumnjiče da su prevarom oštetili građane za više od 800.000 dinara i to tako što su se predstavljali kao "Vidovita Natalija" nudeći građanima pomoć u rešavanju različitih problema, saopštio je danas MUP.

Srbija je nema: Huligani koji su demolirali interfon i zbog toga uhapšeni, dali su JEZIVO objašnjenje zašto su to uradili!

Kako se navodi, oni su za dogovorenu uslugu tražili od građana da putem post neta uplate određeni novčani iznos koji se kretao do 100.000 dinara, i tako je u jednom slučaju, sredovečni muškarac za devet dana uplatio 800.000 dinara.

Dodaje se da su u prevarama, osumnjičeni imali podeljene uloge, muškarci su bili zaduženi za davanje oglasa i podizanje novca, dok se žena javljala na telefon i ugovarala "posao".

Pošto se sumnja da je u ranijem periodu bilo više oštećenih, policija poziva građane koji su prevareni na ovaj način da se jave Policijskoj upravi za grad Beograd, na telefon 011/279-76-04.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv osumnjičenih osoba biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo prevare, kaže se u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aleksandra

    12. januar 2017 | 11:05

    Jel to ona kriva sto je narod glup...Tako isto na jednoj tv ima ako hoces da saznas sta si bio u proslom zivotu posalji poruku na broj i skine ti sa racuna 1 evro i ko je kriv tu

  • Miljan

    12. januar 2017 | 11:30

    Ako ih je ojadila, nije im otimala!! I one televizije treba pogasiri sto u svoj orogram ubacuju vračare i sve to pohapsiti!!

  • Srba

    12. januar 2017 | 12:02

    Koliko trebas da budes glup i malouman da posaljes pare vidovitoj baba vangi... Ahahaha.. Nismo mi dovoljno bombardovani

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA