≫ 

Promena u školama u Srbiji: Đacima i nastavnicima se uvodi ogromna zabrana!

 ≫ 

Škole imaju vaspitnu ulogu i da đacima treba da daju dobre primere, smatra Šarčević

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Nanaola
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Vekili

    12. januar 2017 | 23:31

    Postovani ministre,ja sumnjam da vi znate stvarno stanje u skolstvu,tu vam je rasulo.U svaku O.S.treba otici u obilazak bez naja ve,uci na sporedan ulaz i sve ce se videti.Problemi su veliki,od prljavstine,loseg grejanja,nemara,nerada,kamcenja.O vaspitanju i ponasanju dece nema komentara,aprosvetni radnici?Sve se moze dovesti u red,ako drustvo zeli,i zato se nadam i verujem u Vase iskustvo da sto ste zapoceli zavrsite,jer nam je skolstvo na dnu.

  • Biljana

    12. januar 2017 | 23:29

    E tako i treba.....treba zabraniti i nosenje mobilnih telefona u skolu

  • Mila

    12. januar 2017 | 19:51

    Postovani Ministre i komentatori. Dobro sam ispratila sto pisete. U svakoj izjavi ima istine. Ode nam skolstvo na dno. Bahati roditelji, bahata deca. I nastavni kadar sarolik. Pisem kao davno bivsi djak-student i roditelj dece koji su intelektualci a jedno bas izuztan strucnjak u profesiji i profesor. Mozda se ne bih oglasila da mi upravo to dete ne radi u stranoj zemlji kao profesor. Verujte , profesori su u uniformama. Iste boje svi i obuca takodje. Deca u uniformama. Ja sam nosila uniformu i bila sam srecna. Jos bele kragnice oko vrata. Mora od negde da se pocne. Sto znaci svi u uniforme i to na teret drzave. Ako se za sve ima para, sprdacine , ima se i te kako za ovo. Mora u skoli biti sklski lekar i mesecno pod obavezom , tila upravni odbor , i roditelji , po koji ucenik iz svih razreda, satanak. Kako profesor da predaje ako je ucionica hladna ako su deca bahata, drogirana pijana? Tu niko nije zadovoljsn. Radne akcije nedeljno po skolama, svi. Tipa generalno ciscenje. Bez izuzetaka. Urediti higijenske uslove. Sanitarnih cvorova, krecenje itd. Ovo je za dijalog ne za debatu. Jer rasprava nije potrebna, samo dogovor. Inace smo pukli skroz. Verujte da sve karte" na stolu za sedmicu moze se sve dovesti u red. Podrzavam sve sto dobro je. Unistise nam decu rilijaiti i grandovci. Uzas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA