UZNEMIRUJUĆI SNIMAK samoubistva koje je devojčica (12) prenosila uživo preko Fejsbuka (VIDEO)

Policija i dalje istražuje ovaj slučaj

  • 1

Dvanaestogodišnja Ketlin Nikol Dejvis ubila se 30. decembra u dvorištu svoje porodične kuće, tvrdeći da je fizički i seksualno zlostavljao jedan član porodice i da to više nije mogla da trpi.

Katastrofa: Devojčica snimila svoje samoubistvo uživo na Fejsbuku nakon seksualnog zlostavljanja

Četrdesetominutni video, koji polako nestje sa interneta, prikazuje devojčicu kako dolazi do drveta, počenje da plače i izvinjava se zbog toga što će prekinuti svoj život, objašnjava da ju je zlostavljao član porodice, zatim izmiče tlo pod nogama. Sve se to dešavalo tokom prvih pet minuta videa, dok narednih dvadesetak minuta njeno beživotno telo leluja obešeno na grani.

Policija je došla do njene kuće kako bi je pokušali spasiti, ali odmah zatim je proglašena mrtvom. Poslednje scene strašnog snimka prikazuju njeno beživotno telo kako visi s drveta dok sunce zalazi, a pritom se čuje kako je u daljini neko doziva.

Pronašli smo skraćenu verziju ovog videa, i savetujemo da ga pogledaju samo oni sa "jakim stomakom". Video pogledajte OVDE.

Pored ovog, na internetu se takođe može pronaći pretposlednji video koji je nesrećna devojčica postavila a na kome u očaju neprekidno povalja da je umorna od svega.

Podsetimo, njena porodica je uklonila video sa njenog profila, ali kopije su se delile na blogovima i drugim Fejsbuk nalozima. Policija je uspela da ukloni neke kopije video zapisa ali mnoge od njih su ostale.

- Želimo da se to ukloni s društvenih mreža, zbog porodice ali i dece za koju bi moglo biti štetno. Kontaktirali smo neke od tih stranica. Pitali su nas moraju li to skinuti, a prema zakonu - ne moraju. No, to je, po mom mišljenju, stvar obične ljudskosti - rekao je za Fox5 šef policije okruga Polk.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA