≫ 

SVE ŠTO NISTE ZNALI O ARKANU: Partizanov sin, a Delija, Komandant, Hibrid, MISTERIJA! (VIDEO)

Arkan na latinskom znači Misterija. I koliko god o Željku Ražnatoviću svi skoro sve znali, njegov život upravo i dan danas jeste jedna velika - MISTERIJA! Telegraf.rs vam otkriva kako dobio svoj, a kako policijski nadimak, kako se spasavao iz svih evropskih zatvora...

Arkan na latinskom znači Misterija. I koliko god o Željku Ražnatoviću svi skoro sve znali, njegov život upravo i dan danas jeste jedna velika - MISTERIJA!

Danas se navršava 17 godina od ubistva Željka Ražnatovića Arkana. O njegovom burnom životu zna se mnogo, ali ima i dosta misterije. Mi vam po prvi put, ekskluzivno, otkrivamo upravo te detalje.

Trenutak kad ubica navodno puca u Arkana: Fotografija rekonstrukcije ubistva izazvala haos (FOTO)

Otac Željka Raznatovića, Veljko, bio je odlikovani oficir Jugoslovenskog ratnog vazduhoplovstva, a tokom Drugog svetskog rata borio se u Partizanima.

Arkanov nadimak u policiji je Hibrid. Ime po kome ga pamtimo dobio je po junaku iz stripova o Čarobnjaku Arkanusu.

Arkan na latinskom znači Misterija.

U Belgiji je davne 1973. godine osuđen na 10 godina robije zbog pljačke banke. Pored Belgije, hapšen je i osuđivan u Holandiji, Švedskoj, Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj. Iz zatvora svih tih zemalja spasavao se bekstvom.

Bio je jedan od vođa navijača Crvene zvezde. Bio je prisutan na stadionu "Maksimir" u Zagrebu 1990. godine kada su izbili veliki neredi između crveno-belih i zagrebačkog Dinama.

DANAS, SUTRA I PREKOSTURA SAMO KOD NAS IMAĆETE PRILIKE DA VIDITE NIKAD OBJAVLJENE FOTOGRAFIJE ŽELJKA RAŽNATOVIĆA ARKANA!

Ostale detalje iz Arkanovog života otkrijte u linku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lako

    15. januar 2017 | 09:20

    nikakav Covek.bavio se kriminalom,bio druker,i radio za muriju,na bojistu pljackao nevini narod,obicna smucara,nije vredan pomena,necu da mi deca citaju velicanje ovog tvora,vec dela poznatih pisaca,umetnika !!!!

  • savetnik

    15. januar 2017 | 09:51

    Od mafijasa napraviste svetitelja

  • major . Milan Tepic RSK .

    15. januar 2017 | 09:27

    E moj narode kada bi vi znali sto je arkan radio srbima u mjestu dvor na uni u hrvatskoj 1991 godine vama bi odmah pocela da se ledi krv u zilama tako nesta slicno je radio ustasa luburic srbima. Za tim velikim ratnikom nemojte zaliti on je velika sramota za cjeli srpski narod nista dobro nije uradio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA