≫ 

Pijan tukao sinove i na minus 15 ih vezivao ispred kuće, pa posle slave napao svog oca sekirom!

Dečaci imaju osam i devet godina, a nasilnik iz Žitnog Potoka se pored njih, iživljavao i na svom ocu kog je napao nožem i sekirom

  • 17

A. A. (32) iz Žitnog Potoka kod Prokuplja određena je mera policijskog zadržavanja do 48 sati, jer je tukao svoja dva maloletna sina i na minus 15 stepeni ih vezivao ispred kuće. Trenutno se ispituju povrede koje su zadobila deca.

Nova žrtva smrzavanja u Srbiji: Pronađen mrtav u snegu blizu svoje kuće, tražili su ga dva dana

Kako smo nezvanično saznali, reč je o dečacima koji imaju osam i deset godina i koji žive sa ocem i dedom, jer ih je majka napustila pre mnogo godina.

Slučaj policiji je prijavio S. A. (45) otac A. A. na kojeg je on potegao nož i sekiru. Za sada se ne zna šta se dešavalo u kući pre ovog napada.

S.A. je nakon pregleda u Hitnoj službi Doma zdravlja u Prokuplju pušten kući jer nije imao povrede, a o slučaju je obavešten i Centar za socijalni rad u Prokuplju.

U trenutku napada na svoju decu A. A. je bio u pijanom stanju. Prethodno su kao svoju slavu obeležili Svetog Vasilija.

Protiv njega je podneta prijava za nasilje u porodici i zadržan je u policiji. U zakonskom roku biće predat Osnovnom tužilaštvu u Prokuplju.

(B.R)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    15. januar 2017 | 00:25

    Sa 13 godina dobio sina?

  • Boban sluzbenik obezbedjenja

    15. januar 2017 | 09:43

    Da li se iko zapitao u kakvim uslovima zive ta deca bez majke? Mozda je i kod njih slucaj da gladuju i jedva krpe kraj s krajem. Ajmo novinari na lice mesta - proverite. Ajmo Srbi 5 ili 10 dinara onih koji imaju sakupljenih na jednom od nekoliko hiljada nas moze da bude itekako znacajna pomoc jednoj porodici.

  • Marko

    15. januar 2017 | 20:34

    Pa ja bi ga golog vezao za auto i celu noc vukao u prvoj brzini po ovom ledu i mrazu dok mu koza ne otpadne. Kakav bre pritvor nema sudjenja za takve

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA