Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Po običaju, burnih 24 sata je iza nas. Vesti iz Srbije, ali i iz celog sveta, brojne zanimljivosti su stizale iz minuta u minut, tako da je teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Novi ledeni talas bliži se Srbiji. U većem delu Srbije od sutra se očekuju ledeni dani, a do četvrtka će povremeno biti snega, dok će od petka biti suvo uz delimično razvedravanje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Od sutra do nedelje, 22. januara, najniža temperatura biće od minus deset do minus četiri stepena, lokalno i niža, a najviša od minus četiri stepena do nule.

Crvena zvezda je nastavila sa pobedničkim nizom u ABA ligi, pa je u 18. kolu u Pioniru zabeležila i 18. pobedu u regionalnom takmičenju. Izabranici Dejana Radonjića savladali su Krku sa 79:62 i ostavili su slovenačku ekipu zakucanu za dno tabele. Opširnije čitajte OVDE.

U tržnom centru BIG u Novom Sadu u jednom istom butiku dogodile su se tri krađe, a prema snimku sa sigurnosnih kamera za njih su odgovorne dve devojke za koje niko nikad ne bi pretpostavio da kradu. Na snimku se vidi jedna od tri “Pink panterke”  dok jednoj gospođi pokušava da ukrade novčanik iz torbe. 

Telegraf je došao u posed ekskluzivnih fotografija Željka Ražnatovića Arkana, koje javnost do sada nije imala prilike da vidi. One su nastale u periodu kada je Arkan osnovao Stranku srpskog jedinstva, 1993. godine. Bio je prvi predsednik ove stranke, koja je zvanično prestala da postoji 2008. godine, kada se utopila u Srpsku radikalnu stranku.

Da li se sećate voditeljke Nataše Jeremić? Ona je svoju televizijsku karijeru na TV Politika, zatim je dosta dugo radila na BK televiziji, a kasnije je prešla na RTS, gde smo je gledali kako vodi Dnevnik. Važila je za velikog profesionalca. Pogledajte kako danas izgleda Nataša Jeremić.

Partizan nije uspeo da upiše 15. pobedu u ABA ligi posle neobične utakmice u Ljubljani. Crno-beli su ponovo igrali dramatičnu završnicu, ali nisu pobedili Olimpiju - slovenačka ekipa je slavila rezultatom 74:68 (24:16, 14:17, 8:20, 28:15). Opširnije čitajte OVDE.

Časopis Foridžen Polisi uveren je da će ovih 10 sukoba obeležiti i sledeću godinu brojnim porodicima i narodima. Od rata protiv droge, preko rata za nezavisnost do rata protiv terorizma, svetu se izgleda sprema još jedna krvava godina.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA