Zatvoren otac koji je maltretirao decu i vezivao ih ispred kuće: Svedočenje dečaka o strašnom događaju ledi krv u žilama!

Sve se dogodilo kada se Aleksandar pijan vratio kući i zatekao decu kako se sankaju ispred

  • 6

Aleksandar Avdić (32) iz Žitnog Potoka koji je svog desetogodišnjeg sina u alkolisanom stanju pretukao i nakon toga vezao za drvo ispred kuće, određen je pritvor do 30 dana. Njegova deca su ostala kod kuće i sada ih čuva deda Stanimir.

Pijan tukao sinove i na minus 15 ih vezivao ispred kuće, pa posle slave napao svog oca sekirom!

On navodi da je njegov sin u momentu kada ih je fizički i psihički maltretirao imao preko 2, 5 promila alkohola u krvi. Sve se dogodilo kada se Aleksandar pijan vratio kući i zatekao decu kako se sankaju ispred:

- Počeo je da viče  na njih zašto su izašli i ko im je rekao da se sankaju. Na moje reči da sam im ja dozvolio, on je nasrnuo i na mene. Rekao je da će nas sve pobiti i počeo da bije desetogodišnjeg Gabrijela. Uzeo je kanap i vezao ga za drvo - priča deda dečaka.

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

Nakon toga je otišao, i vratio se u još alkoholisanijem stanju. Pretio je ocu da će ga zaklati ako se uspava. 

- Uplašio sam se tada i za sebe i za unučiće. Nisam više mogao da izdržim. Pozvao sam policiju koja ga je uhapsila, a nas odvela kod lekara - kaže deda.

Dečak koga je otac vezao kaže da ne prepoznaje oca kao takvog i da je sreća što je kanap bio truo, pa je brzo uspeo da se oslobodi.

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slobodan

    17. januar 2017 | 08:43

    Da covek nepoveruje,da Bog i ovakvima pokloni decu.Njega trba vezati za drvo i ostaviti ga dok se nesmrzne.Klasican nasilnik i pijandura.

  • omg

    17. januar 2017 | 09:15

    U Srbiji je alkohol problem broj jedan, a ne droga i marihuana.

  • Н. С

    17. januar 2017 | 09:41

    Просто је невероватно да овакво биће шета земљом? Тај алкохол људима испере мозак, и у таквом стању свашта ураде. Треба га везати, али добро И ЗАБОРАВИТИ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA