PUCNJAVA U EGIPTU: Najmanje 6 osoba poginulo, rafali i dalje odjekuju

Napad se desio u ponedeljak u egipatskoj oblasti Nova dolina, u Zapadnoj pustinji, nešto posle 20 sati po lokalnom vremenu

  • 2

Najmanje šest osoba poginulo je u napadu na bezbednosne kontrolne punktove na zapadu Egipta, a državni mediji izveštavaju da pucnjava i dalje traje, prenosi Rojters.

Napad se desio u ponedeljak u egipatskoj oblasti Nova dolina, u Zapadnoj pustinji, nešto posle 20 sati po lokalnom vremenu, 70 kilometara od grada Karge.

Kako se navodi još se ne zna da li se radi o vojnim ili policijskim kontrolnim punktovima, kao ni to ko su napadači.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    17. januar 2017 | 09:01

    Preselili su se dzihadisti sa Amerima sada tamo. Obama ih finansira zbog Rusa. Njima nije stalo do zivota drugih naroda. Bitan je interes pljackanja drzavnih rezervi bilo gde da ratuju. Oni su najzaduzenija drzava na svetu, i moraju da pljackaju i otimaju od drugih da bi napunili svoje trezore, tako sto ce bombardovati, opljackati, raseliti i unistiti bilo koju drzavu ili narod na svetu. Ovako su i nacisti radili, ali nisu podmuklo kao oni, jer su barem otvoreno to objavljivali i radili, dok Ameri prvo uniste zemlju zbog navodne humanitarne katastofe, a onda pocinje invazija, pljacka i ubijanje. Ne razumem ni ove arapske zemlje koje ni prsto ne mrdaju da je opomenu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA