Ona se zove Dušica Radosavljević, ali svi je znate po umetničkom imenu iz Holivuda. Za njom su milijarderi ludeli (FOTO)

Danas živi na ranču od tri hiljade hektara u Kaliforniji

  • 4

Dušica Radosavljević, poznatija kao Deniz Hejl, odrasla je na Vračaru, ali je rano napustila Jugoslaviju. O njenom životu bi mogli da se ispišu romani. U Americi je ostvarila svetski san o uspehu, slavi i bogatsvu, a družila se sa holivudskim kremom.

Da li glumci u filmovima stvarno uvlače dim: Zašto je Lijam Nison pušio čaj i za kojim brendom su ludeli glumci popularne serije?

Kao izbeglica bez dokumenata, Dušica je preko Italije stigla u Ameriku.

- Otišla sam iz Jugoslavije kao devojčurak. Živela sam bez dokumenata u izbegličkom logoru u Italiji gde sam radila kao manekenka za drugorazredne modne kuće. Bilo mi je veoma teško, ali uvek sam bila ubeđena kako će nešto divno da se dogodi u mom životu.

- Osećala sam da će nešto divno da stigne za mene. Tako sam upoznala svog prvog muža Đuzepea Đigantea za koga pre udaje nisam znala da je toliko bogat. Imala sam tada 16 godina, pet haljina, dve tašne i tri para cipela - rekla je Dušica.

Sa prvim mužem je proputovala ceo svet. Na jednom takvom putu po Indiji, muž joj je pokazao devojku njenih godina koja se prodaje za sitan novac. Tada je shvatila da je izbegla takvu sudbinu.

Foto: Profimedia/Pacific coast news Foto: Profimedia/Pacific coast news

Iz Italije odlazi u Ameriku, a posle razvoda sa prvim mužem udaje se za Vinsenta Minelija i postaje pomajka Lajzi Mineli čiji je veliki prijatelj i podržavalac. Tako je u Los Anđelesu ušla u visoko društvo zvezda i bogataša poput Ričarda Bartona, Elizabet Tejlor, Sofije Loren i drugih.

Zatim je upoznala Prentisa Koba Hejla, jednog od najbogatijih Amerikanaca i preselila se u San Francisko. Kako kaže, on je bio ljubav njenog života.

U filmskom svetu poznata je kao „carica San Franciska” jer su joj svi pametni, lepi i imućni muškarci Kalifornije dolazili na noge.

Nema te zabave sa poznatim, uspešnim i uticajnim ljudima, na koju Deniz nije bila pozvana. Pripada američkoj eliti, što je i sama potvrdila.

Foto: Profimedia/Pacific coast news Foto: Profimedia/Pacific coast news

- Ronald Regan me je pozvao na prvu zvaničnu večeru koju je za goste organizovao u Beloj kući, pošto je postao predsednik. Bila sam u društvu kralja i kraljice od Jordana. Sa Reganovima se, inače, znam od 1962. godine. Nensi Regan mi je draga prijateljica - dodala je Dušica.

Kada je Tito umro 1980. godine kao član zvanične delegacije SAD prisustvovala je njegovoj sahrani.

Osim glamuroznog načina života, Deniz Hejl je i osvedočeni dobrotvor. Zahvaljujući njoj, a preko Humanitarnog fonda princeze Katarine, bolnice širom Srbije dobile su ambulatna kola, inkubatore i porođajne stolove, a studenti Univerziteta u Kragujevcu dobili su vredne stipendije.

Danas živi na ranču od tri hiljade hektara u Kaliforniji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milance

    18. januar 2017 | 20:24

    Ne vidim nista u ovoj prici osim jedne klasicne sponzoruse iz pedesetih koja stalno juri bogate.

  • HAJ

    18. januar 2017 | 20:03

    Bravo svaka čast plemenita ženo,a posebno što nisi zaboravila svoju zemlju.

  • Duca

    19. januar 2017 | 21:28

    Ume da voli do poslednje pare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA