RENTIRA ŽENU PREKO OGLASA: Dobra je za muške poslove i brijanje mrtvaca!

Poljoprivreda, fizički radovi u kući i oko kuće, građevina, vođenje domaćinstva, spremanje slava, veselje, daća, doček gostiju, kupanje i čuvanje kućnih ljubimaca, šišanje mrtvaca, časovi plivanja i još mnogo toga… Sve ovo je deo bizarnog oglasa izvesnog Zvonka iz Golubinaca, koji iznajmljuje svoju ženu

  • 2

Muka čoveka natera na sve, ali da rentira ženu preko oglasa za obavljanje muških poslova, e to sigurno niste čuli!

Upravo takav jedan oglas objavljen je na internet magazinu (ime poznato redakciji - prim.aut.), u kome suprug nudi svoju životnu saputnicu koja zna čak 32 zanata, radi kućne poslove i brije mrtvace?!

- Suprugu, s poznavanjem 32 zanata, izdajem za sve vrste muških poslova. Vreme izdavanja neograničeno. Plaćanje po dogovoru, u zavisnosti od vrste posla i broja dana na koje iznajmljujem suprugu. Poljoprivreda, fizički radovi u i oko kuće, građevina, vođenje domaćinstva, spremanje slava, veselje, daća, doček gostiju, kupanje i čuvanje kućnih ljubimaca, šišanje i brijanje mrtvaca,  časovi plivanja i još mnogo, mnogo toga… Nazovite… Obezbedite na vreme sebi izuzetnu ženu - navodi se u ovom bizarnom mizogenom oglasu.

Autor oglasa je izvesni Zvonko iz Golubinaca, a u okviru oglasa je ostavljen broj mobilnog telefona na koji zainteresovani klijenti mogu da se jave.

U želji da kontaktiramo autora oglasa i raspitamo se oko detalja iznamljivanja njegove supruge, pozivali smo broj, ali se niko nije odazivao.

Možda će policija imati više sreće...

(I. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vladimir

    22. jun 2012 | 06:56

    kakva policija, lupetate gluposti, ni jedan od ponudjenih poslova nije protivzakonit niti je zabranjeno oglasavanje u ime supruznika

  • Milica

    22. jun 2012 | 00:04

    Zasto policija? Svako se nesto snalazi pa i on a sigurno je u dogovoru sa njom,treba smisliti oglas da se razlikuje od drugih,bas je otkacen!Sad bi trebala i ona da okaci njega na oglas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA