Ispovest iz salona za masažu: Šta "naivni" Srbi traže kad se ukoče, a šta im je neophodno kad se sve završi

Oglasi su puni "egzotičnih meleskinja" i "seksi nabildovanih masera", koji rade do ponoći. Cena usluge košta 2.000 dinara za 45 minuta do sat vremena erotskog masiranja

  • 4

Svaki drugi kozmetički salon koji pruža usluge masiranja suočava se sa mušterijama koji dolaze i traže usluge erotske masaže. Iskusni maseri ovu situaciju lako zaobiđu, ali se tako pojedine devojke koje su "nove u poslu" nađu u neprijatnoj situaciji, pa vrlo često novim poslodavcima napomenu da takve vrste usluga ne rade.

Masirao je ovu seksi cicu samo 2 minuta i izlečio joj bol u leđima (VIDEO)

- Imam puno iskustva, dnevno radim i po 10 masaža, radim sezone i na primorju i mogu da kažem da su meni masaže postale kao "dobar dan". Svaki drugi muškarac koji uđe u salon, traži erotsku masažu, nama je to postalo normalno. Kada mu ja objasnim da mi ne vršimo te usluge, bude im glupo. U poslednje vreme sve je više tih situacija. Nikada mi nije došla žena sa tim zahtevima, njima je valjda glupo. Uglavnom se pojavljuju muškarci, oženjeni, koji se masažom opuštaju od problema na poslu ili sa ženom. Uvek traže da se istuširaju nakon masiranja, da im valjda žene ne bi osetile taj miris ulja - kaže radnica u salonu G-SPA.

Ona takođe dodaje da se pored obaveznog tuširanja, neki traže i da skinu donji veš jer se tako osećaju komotnije.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

- Neki traže da skinu donji veš jer im je lakše. U principu to ne bi trebalo da bude problem, jer je on pokriven peškirom, ali u nekim situacijama zna da bude vrlo neprijatno jer nikad ne znaš sa kojom mušterijom imaš posla. Najneobičniji slučaj bio je kada je čovek zbog ukočenosti, tražio da ga bukvalno izgazimo jer nije mogao da se pomera - dodaje radnica ovog salona.

Od ovog posla se može dobro zaraditi ako ste "sam svoj gazda", a za dobru masažu, mušterije ne štede, pa su bakšiši često bolji nego konobarima:

Foto: Profimedia/BE&W Foto: Profimedia/BE&W

- Ostavljaju i nešto novca preko. Prosečan bakšiš je oko 500 dinara, a ima i onih koji ostave 100-200 dinara, i oni koji ne ostave ništa. To svakako nama nije bitno i da se ja pitam bakšiš bih ukinula jer znam da mnogi dolaze i unapred ostave više novca jer smatraju da će tako biti bolje izmasirani. To svakako nije naša praksa  - kaže radnica salona u Beogradu i dodaje da su stranci bolje platiše, ali znaju da budu i zahtevniji:

- Skoro smo imali situaciju, došao je stranac, i za masažu koja ga je u Americi koštala 300 dolara, ovde je platio 20 evra. Našu radnicu je častio 100 dolara, ali to je zato što su te usluge kod njih dosta skuplje - navodi radnica.

Klasične masaže u proseku koštaju od od 1.500 do 3.500 dinara u zavisnosti od trajanja.

Što se tiče erotskih masaža, oglasi su puni "egzotičnih meleskinja" i "seksi nabildovanih masera", koji rade do ponoći. Cena usluge kod jednog seksi masera košta 2.000 dinara za 45 minuta do sat vremena erotskog masiranja.

(I.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA