Srbina koji je obišao 80 zemalja, u Urugvaju dočekao "najsiromašniji predsednik na svetu" (FOTO)

U prošlosti je imao bliske susrete sa pripadnicima azijskih plemena koji su hteli da ga ožene, zbog čega je morao da prebegne, lečio ga je vrač, sreo se sa pravim piratima, a na aktualenom proputovanju kroz Brazil, Urugvaj i Argentinu desile su mu se lepše stvari

  • 1

Viktor Lazić, jedan od naših najstrastvenijih svetskih putnika, koji je do sada obišao više od 80 zemalja, na poslednjoj destinaciji imao je prilike da se upozna i sa nekadašnjim predsednikom Urugvaja Hose Muhikom.

SRBIN BEŽAO IZ PLEMENA JER SU HTELI DA GA OŽENE: Viktor je obišao 80 zemalja, upoznao pirate, lečio ga vrač... (FOTO)

Ovaj Srbin u prošlosti je imao bliske susrete sa pripadnicima azijskih plemena koji su hteli da ga ožene, zbog čega je morao da prebegne, lečio ga je vrač, sreo se sa pravim piratima, a na aktualenom proputovanju kroz Brazil, Urugvaj i Argentinu desile su mu se nešto lepše stvari.

Upoznao je najsiromašnijeg predsednika na svetu.

- Muhika je bio dosledan u svojoj skromnosti. Primio nas je usred njive, pričao je o revoluciji i značaju promena, dok je pokazivao svoj izum za navodnavanje povrća - otkriva Lazić, poznat po tome što je svoja prva putovanja započeo sa starom "ladom".

Njemu je na kratko društvo pravila naša blogerka Milica Radović, sa kojom je imao čast da sretne liberalnog, skromnog i jedinstvenog Muhiku.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA