PONOVO HAOS NA GRANICAMA: Na Batrovcima se čeka tri, na Horgošu i po šest sati!

Na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 20 minuta, pokazuju podaci granične policije

  • 1

Na graničnom prelazu Batrovci na izlazu iz Srbije ka Hrvatskoj teretna vozila čekaju oko tri sata, dok na prelazu Horgoš sa Mađarskom teretna vozila čekaju oko šest sati, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

 

Granični prelazi: I dalje ubedljivo najgore na Batrovcima

 

Na teretnim terminalima na prelazu Batrovci čeka se više od pola dana

 

Na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 20 minuta, pokazuju podaci granične policije.

 

Prema podacima AMS, magla u Vojvodini, Šumadiji, Timočkoj krajini, po kotlinama, dolinama, pored reka i na širem području Beograda usporava vožnju i sanjuje vidljivost na manje od 200 metara, a na deonicama na kojima je kolovoz vlažan moguće je stvaranje poledice.

 

AMS savetuje vozačima dodatnu pažnju i obavezni korišćenje zimske opreme na putevima ka zimskim turističkim cetrima zbog najavljenog snega.

 

Zbog radova petlji kod Ostružnice od juče je sužen kolovoz na jednu traku na novom Obrenovačkom putu. Kako je najavljeno radovi će trajati do 7. februara.

 

Prema podacima "Puteva Srbije" i dalje su neprohodne deonice Pričevići-Pecka i Krupanj-Gračanica. Saobraćaj je obustavljen i na deonici Mojkovići-Krupanj, Bancarevo-Ravni Do, Prosek-Crna Reka-Brancarevo, za koju se savetuje korišćenje alternativnog pravca Niš-Crvena reka-Pirot.

 

Kamionima i šleperima i dalje je zabranjeno kretanje na putevima oko Novog Pazara, Sjenice, Šapca, Valjeva i na prilazima Kopaoniku.

 

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA