≫ 

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Vremenske nepogode, koje su donele smanjenu vidljivost i poledicu na puteve Srbije, što je prouzrokovalo brojne saobraćajne nezgode, trajaće sve do kraja meseca.

Neprežaljeni makedonski pevač Toše Proeski danas bi, 25. januara, napunio 36 godina. Ovog “Balkanskog anđela” (kako su ga fanovi prozvali) i makedonskog slavuja i dalje niko ne zaboravlja, iako je od njegove pogibije prošlo punih devet godina.

Više o Tošetu pročitajte OVDE.

Na adrese širom Srbije upućeni su pozivi iz regionalnih centara Ministarstva odbrane da se građani jave, kako bi njihova vozila bila uvedena u vojnu evidenciju. Ovi pozivi su usledili, nakon što je Ministarstvo odbrane objavilo opšti poziv za uvođenje u vojnu evidenciju građana Srbije koji u ovoj godini pune 18 godina.

Mediji su preplavljeni tvrdnjama da je jedan od agenata tajne službe koji štiti predsednika SAD Donalda Trampa imao veštačku ruku, dok mu je prava bila na obaraču pištolja ispod kaputa.

Više o ovoj informaciji možete da pročitate OVDE.

Stočar Milinko Vasiljević, iz sela Gornja Trnava kod Topole, većinu svojih mangulica prodao je putem interneta. Onlajn prodaja stigla je do Beograda, Niša i Novog Sada...

Premijer Aleksandar Vučić tražio je od Federike Mogerini da javno reaguje i osudi neprofesionalno i neodgovorno ponašanje albanske strane, a ako se to ne dogodi, to će biti jasan znak da Albanci ne žele nikakav razgovor već da žele po svaku cenu da ugroze krhki mir i stabilnost, nezvanično saznaje RTS.

Više o ovoj vesti pročitajte OVDE.

Mirka Vasiljević briljirala je odgovorima o trudnoći u emisiji “Amidži šou” u kojoj je gostovala.

Košarkaši Partizana porazom od Dinamo Sasarija stavili su tačku na takmičenje u grupnoj fazi FIBA Lige šampiona.

Više o porazu crno-belih pročitajte OVDE.

Crvena zvezda je u Vitoriji odigrala još jednu fenomenalnu partiju savladala Baskoniju sa 87.69, i tako vezala 6. uzastopnu pobedu u Evroligi. Redom su padali Real, CSKA, Žalgiris, Fenerbahče, Makabi i na kraju Baskonija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA