Pešak koji je poginuo jer je hteo da pomogne povređenima u udesu, na proleće planirao svadbu! Roditelji nemi od bola

Ćuk je poginuo u sredu na auto-putu kod Dobanovaca, nakon što je izašao iz svog kombija i pokušao da pomogne ljudima koji su se "puntom" zakucali u bankinu

  • 11

Aleksandar Ćuk, pešak koji je juče nastradao u lančanom sudaru kod Dobanovaca na proleće je planirao svadbu. Porodica stradalog mladića je u velikom šoku, kao i kolege i komšije koje su sinoć dolazile da izjave saučešće.

Uznemirujuće fotografije lančanog sudara na dobanovačkom putu svedoče o strahoti koja se dogodila (VIDEO)

STRAVIČNA NESREĆA KOD DOBANOVAČKE PETLJE: Žena teško povređena u udesu na auto-putu

- Imao je veliko srce, hteo je i sad da pomogne i - platio glavom  -rekao je jedan od prijatelja nastradalog Aleksandra.

Ćuk je poginuo u sredu na auto-putu kod Dobanovaca, nakon što je izašao iz svog kombija i pokušao da pomogne ljudima koji su se "puntom" zakucali u bankinu.

- Gledao sam jutarnje vesti i video na televiziji stravičnu nesreću na novosadskom putu.  A onda sam video kombi firme, za koju je radio Aleksandar. Nakon toga, čuo sam šta se dogodilo, ali samo sam na tren posumnjao da nije, možda, iz njega izašao, a potom poginuo baš Aleksandar...- kaže jedan od Aleksandrovih drugova, kojeg smo sinoć zatekli u kući porodice Ćuk, u Novim Banovcima.

Kako kaže Aleksandrov prijatelj, "đavo mu nije dao mira", te je telefonom, pozvao zajedničkog prijatelja. Onda su usledili i drugi pozivi - prijateljima, firmi u kojoj je Aleksandar radio kao vozač, policiji, bolnicama.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Skoro celo pre podne smo proveravali šta se dogodilo i da li je tragično nastradali naš Aleksandar. A onda su nam iz Deligradske potvrdili tužnu vest. Nažalost, mi smo prvi obavestili o tragediji Aleksandrovog oca Žarka, majku, sestru. Strahota jedna, još ne verujemo da ga više nema - kažu Aleksandrovi prijatelji.

Porodica Ćuk - nema od tuge i bola. Majka, kako tvrde Aleksandrovi prijatelji, samo plače, odmahuje glavom, ne veruje i - kuka. Otac Žarko, takođe u neverici, ali dostojanstven. Aleksandrova sestra - očajna.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Bio je dobro dete, divan mladić, sin, brat, prijatelj, komšija. Trebalo je na proleće i da se oženi, da zasnuje porodicu. Veselio se tome i on i roditelji. Nažalost, nije se dalo - kaže jedan od suseda porodice Ćuk.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Moka

    26. januar 2017 | 11:14

    Jadan momak, počivaj u miru.

  • Vesna

    26. januar 2017 | 11:12

    Boze dragi... Tuga...

  • MinaGogi

    26. januar 2017 | 14:30

    Laka mu zemlja, human čovek nastradao. Gde je ta policija da porodicu obavesti o tragediji sina i brata kao što se ranije obavezno radilo? Vijaju sirote bake po pijacama što prodaju hekleraj da ne umru od gladi i zime? Eeeeeee šta bih ja jos napisala al...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA