Nastavlja se misterija ubistva recepcionara i vlasnika vile: Milica je osumnjičena, ali ona više nije jedina! (FOTO)

Za Dejančićevo ubistvo najpre je bio osumnjičen Jovanović za koga se smatralo da je nakon zločina pokušao samoubistvo, da bi pronađeni dokazi bacilli sumnju na sobaricu koja je uhapšena 26. decembra

  • 7

Milici Dimitrijević (27) osumnjičenoj da je 5. novembra prošle godine u Niškoj Banji ubila svog poslodavca vlasnika vile “DND” Dejana Dejančića (51) a zatim pucala i u recepcionera Dejana Jovanovića (42) produžen je pritvor za još 30 dana.

Umro jedini čovek koji je mogao da razreši krvavo ubistvo vlasnika vile u Niškoj Banji!

Najnoviji detalji o osumnjičoj za ubistvo gazde vile u Niškoj Banji

Kako je saopštila portparol Višeg suda u Nišu Iva Popović, razlozi za produženje pritvora su okolnost da je za delo koje joj se stavlja na teret zaprećena kazna zatvora od preko deset godina te da je ovaj događaj izazvao uznemirenje javnosti.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Za Dejančićevo ubistvo najpre je bio osumnjičen Jovanović za koga se smatralo da je nakon zločina pokušao samoubistvo, da bi pronađeni dokazi bacilli sumnju na sobaricu koja je uhapšena 26. decembra.

Protiv nje je izdata naredba za sprovođenje istrage zbog ubistva u saizvršilaštvu i pokušaja ubistva u saizvršilaštvu, a kako je Jovanović preminuo 5. januara odgovaraće i za njegovu smrt. Iako je Milica osumnjičena za saizvršilaštvo, za sada nema nikakvih informacija o identitetu njenog saučesnika.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Gordana Petković, sestra preminulog recepcionera, ophrvana je tugom jer je, kako kaže, do poslednjeg trenutka gajila nadu da će se oporaviti.

- Nadam se da će se na sudu ustanoviti šta se zaista desilo jer on to više ne može da kaže. Stradao je na random mestu, ne znam zbog čega I zbog koga....

- Očekujem da se utvrdi da on nije imao ništa sa ubistvom gazde da bi se oprala ljaga sa njegovog imena i naše porodice – priča kroz suze ova žena. Dodaje da joj je mnogo žao što se sa bratom nije oprostila.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Imao je veoma teške povrede i nije dolazio svesti do smrti. Veoma mi je teško, imala sam samo njega jer mi je 1981. godine tada dvadesetogodišnja sestra poginula u saobraćajnoj nezgodi. Dejana sam sahranila na Novom groblju kraj nje, našeg oca i majke – kazala je Gordana.

Podsetimo, Milica Dimitrijević (27) iz Niša uhapšena je zbog sumnje da je 5. novembra ove godine u Niškoj Banji ubila vlasnika vile „DND“ Dejana Dejančića (51), kod koga je radila kao sobarica, a potom pokušala da ubije recepcionera Dejana Jovanovića (42), koji je još uvek u komi.

(D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA