Jeziva odbrana Ahmeta iz Kaluđerice koji je žigosao ženu: Marija je samu sebe tukla, šlogirao sam se kad sam je video

On je danas na početku suđenja negirao da je krajem avgusta prošle godine zverski zlostavljao svoju nevenčanu suprugu Mariju Ferizović (22) sa kojom ima dvoje dece

  • 14

Ahmet Marinković (41) iz Kaluđerice negirao je danas na početku suđenja da je krajem avgusta prošle godine zverski zlostavljao svoju nevenčanu suprugu Mariju Ferizović (22) sa kojom ima dvoje dece.

Danas muž monstrum koji se mučki iživljavao nad Marijom Ferizović izlazi pred lice pravde!

Iznoseći gotovo dva sata odbranu pred Drugim osnovnim sudom u Beogradu, Marinković je tvrdio da joj nije on naneo povrede i opekotine niti da ju je mučio dva dana zaključanu u stanu, već da je "Marija ili samu sebe tukla ili je to učinio njen ljubavnik".

On je potvrdio samo da ju je 25. avgusta nekoliko puta udario, pošto mu je priznala da ga je prevarila sa sinom zakupodavca stana u kojem su živeli.

- Kada sam tog dana izašao iz kuće, Marija nije bila ošišana niti je izgledala kao na slici koju mi je tužilac pokazao, šlogirao sam se kad sam je video - naveo je optuženi tvrdeći da je imala "samo modricu na obrazu i opekotinu na čelu".

Foto: Printskrin: TV Pink,  A. Nalbantjan Foto: Printskrin: TV Pink, A. Nalbantjan

Današnjem suđenju Marija nije prisustvovala, a njeno saslušanje je planirano u nastavku suđenja koje je zakazano za 10. februar.

Sud je danas odbio predlog Marinkovića i njegovog branioca za isključenje javnosti sa suđenja kao i predlog da mu se pritvor u kojem je od kraja avgusta, zameni kućnim pritvorom. Tužilaštvo je optužnicom sudu predložilo da Marinkovića osudi na šest godina zatvora, s obzirom na pokazanu brutalnost prilikom izvršenja krivičnog dela.

 

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

Marinković je uhapšen 27. avgusta prošle godine nakon što je dva dana u stanu u Kaluđerici maltretirao majku svoje dvoje dece, koju je policija, kako su preneli mediji, zatekla u podlivima i obrijanu do glave. Imala je i opekotine po licu i na čelu i pečat od užarene metalne cevi, preneli su mediji navodeći da su im deca u to vreme bila kod njene majke.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubica

    26. januar 2017 | 16:10

    Mnonstrum pataloski lazov

  • Miryam.

    26. januar 2017 | 15:43

    Da tukla sama sebe ????pa cak i sama sebi odgrizla uvo ???

  • Zoka bl

    26. januar 2017 | 15:44

    Mislim da mu je dovoljna kazna 7 godina bez prava na pomilovanje. Pa nek se malo sam maltretira u zatvoru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA