Pronašao je sina i ćerku mrtve u bašti posle žurke. Njih i četvoro tinejdžera ubila je ista stvar koju skoro svi imamo u kući! (VIDEO)

Petoricu mladića i jednu devojku pronašao je u nedelju ujutru vlasnik kuće, nakon što se njegovi sin i ćerka nisu vratili sa žurke

  • 2

Nemačka policija istražuje smrt šestoro tinejdžera čija su tela pronađena juče u baštenskoj kući na jugu zemlje. Pretpostavlja se da je do smrti došlo zbog trovanja ugljen-monoksidom.

Užas u Nemačkoj: Pronađena tela šestoro tinejdžera

Petoricu mladića i jednu devojku pronašao je u nedelju ujutru vlasnik kuće, nakon što se njegovi sin i ćerka nisu vratili sa žurke, prenosi Skaj Njuz.

Policija je saopštila da su žrtve imale 18 i 19 godina i da nije poznato kako se ova tragedija dogodila, jer na telima nije bilo nikakvih tragova nasilja.

U šupi su pronašli šporet na drva, pa se pretpostavlja da su se otrovali ugljen-monoksidom.

Portparol lokalne policije kaže da je grupa upalila peć tako da je moguće da je to uzrok smrti ali ne isključuju se ni druge mogućnosti.

On je rekao da će se obdukcijom dobiti više informacija o uzroku smrti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    31. januar 2017 | 15:33

    Neosjetis nista samo zaspes i ne probudis se vise Zato kontrolisite sporete dimnjake pozovite nekog ko se u to razumije neka se prekontrolise da nebi i vama i vasim najmilijim se tako nesto strasno desilo

  • mrav

    31. januar 2017 | 12:09

    Jeli moze netko da mi objasni kako dolazi do zatrovanja ? Jeli se ne primijeti prije zatrovanja da ti je loše ili slično ? Stvarno ne kuzim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA