Bivši general KGB-a pravio "prljavi" dosije o Trampu i Putinu sa špijunima. Pronašli su ga mrtvog u automobilu! (FOTO)

Saopšteno je da je preminuo od posledica srčanog udara, ali stručnjak ruskih bezbednosnih pretnji smatra da je ubijen zbog svoje uloge u tom dosijeu

  • 2

Kremlj navodno prikriva ubistvo bivšeg šefa KGB-a koji je optužen da je pomogao britanskom špijunu MI6 Kristoferu Stilu da napravi dosije o Donaldu Trampu, prenose svetski mediji.

SVET BRUJI O IZVEŠTAJU BRITANSKOG AGENTA O TRAMPU: Ovo nije smelo da procuri u javnost, jedan detalj šokirao sve

Oleg Erovinkin koji je radio kao general u KGB - u, pronađen je mrtav u svom automobilu u Moskvi, prenosi Dejli Mejl. Saopšteno je da je preminuo od posledica srčanog udara, ali stručnjak ruskih bezbednosnih pretnji smatra da je ubijen zbog svoje uloge u tom dosijeu.

Žrtva ubistva je bio veoma blizak bivšem zameniku premijera Igora Sečina. Erovinkin je navodno bio važna karika između Sečina i Vladimira Putina.

Agent Stil koji je dokumente dostavio javnosti istakao je da je njegov izvor blizak Sečinu. U dosijeu on navodi da je njegov izvor otkrio navodne veze između američkog predsednika i Moskve.

Ruska državna novinska agencija RIA objavila je da je telo bivšeg šefa KGB - a pronađeno u njegovom crnom Leksusu i da je istraga u toku.

Telo je poslato u mrtvačnicu, koja nije potvrdila uzrok smrti, a istraga se nastavlja.

Lokalni mediji su objavili da je Erovinkin ubijen, ali je kasnije saopšteno da je umro od srčanog udara.

Foto: dailymail.co.uk Foto: dailymail.co.uk

Kristo Grozev, stručnjak za sigurnosne pretnje, napisao je u svom blogu kako veruje da je Erovinkin zapravo izvor gospodina Stila.

Otkrio je da je Tramp tražio "zlatni tuš" od prostitutki, a sada drhti zbog Putinove osvete!

Takozvani "prljav dosije" navodi da je Tramp u 2013. godini unajmio prostitutke da mokre na krevetu u predsedničkom apartmanu u Moskvi, gde su odsedali Barak i Mišel Obama.

Dosije navodi da je ruski režim pomagao Trampu proteklih pet godina. U izveštaju stoji da je ruski predsednik Vladimir Putin podržao poteze koje bi podstakli podele na Zapadu.

FBI je dobio dosije u avgustu, a sadržaj je dospeo u javnost nakon što su šefovi obaveštajnih službi upozorili Trampa i Obamu o navodima koji kruže.

Međutim, nijedan od navoda nikada nije dokazan, a Trampa je demantovao sve tvrdnje iz dosijea.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SSM

    30. januar 2017 | 14:09

    Šta će biti sledeća laž?

  • jedan manje

    17. februar 2017 | 22:29

    toliko lazu i izmisljaju o drugima da je pravo cudo da im netko vjeruju ali na kraju, bolje sprijeciti takve u pocetku nego imati milione mrtvih zbog njihovih "demoktratskih promjena" za koje nitko ne odgovara

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA