EKSPLOZIJA U CENTRU BEOGRADA: Ubijen biznismen Boško Raičević! (VIDEO) (FOTO)

Dve su verzije atentata na kuma Andrije Draškovića: prema prvoj, nepoznata osoba ubacila mu je bombu u automobil kojim je upravljao, dok je prema drugoj, ispod vozila bio postavljen plastični eksploziv koji je daljinski aktiviran

  • 51

U jakoj eksplozija koja je danas oko podne odjeknula na uglu ulica Tadeuša Košćuška i Cara Dušana, u blizini Zoološkog vrta, poginuo je kontroverzni biznismeBoško Raičević!

Dve su verzije atentata na njega. Prema onoj (manje verovatnoj) koja se pojavila u prvi mah, Raičeviću je zasad nepoznata osoba bacila bombu u automobil kroz prozor, dok je vozilo bilo u pokretu!

Ipak, druga, mnogo verovatnija verzija ovog nemilosrdnog ubistva u beogradskom podzemlju glasi da je ispod citroena C4, za čijim je volanom bio Raičević, bio postavljen plastični eksploziv koji je aktiviran daljinskim putem.

Raičević, čije je telo raskomadano, poginuo je odmah, dok je lakše povređen vozač službenog pik apa firme "Zlatiborac", koji se nalazio pored. Kako saznajemo, u pitanju je izvesni Aleksandar Simić.

Kako je javio reporter Telegrafa, razneti delovi tela nalazili su se svuda oko automobila kojim je upravljao Raičević.

Od siline eksplozije popucala su stakla na okolnim zgradama. Na lice mesta odmah su izašle protivdiverziona ekipa policije, Hitna pomoć i vatrogasci.

Prema informacijama našeg reportera, na mesto gde se dogodio atentat brzo je došla i vidno potresena i uplakana najbolja drugarica Raičevića u sivom BMW-u. Ona trenutno daje izjavu inspektoru na uviđaju.

Pre atentata, Raičević je bio u bašti kafića u Ulici cara Dušana. Saobraćaj je obustavljen u tom delu grada. Uviđaj je u toku.

Pogledajte video-snimak s lica mesta:

U Hitnoj pomoći kažu da je povređeni muškarac star oko 40 godina, da ima rasekotine po licu i da ne čuje od eksplozije.

- Jedna osoba je poginula, a druga koja se nalazila na pešačkom prelazu zadobila je povrede po licu od stakla. Taj muškarac, starosti oko 40 godina, privremeno je ogluveo i prebačen je u Urgentni centar - potvrdila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Ko je zapravo Boško Raičević pročitajte OVDE.

(D. Zlojutro /Foto: V. Lukić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kid frankie

    22. jun 2012 | 14:04

    Значи оде и боле... а и јадна другарица из сивог БМВа је вероватно оплакала сваки његов динар... и на те београдске црногорце дефинитивно треба увести неки драконски порез... много се курче по бг-у... нек иду у ону своју мајчину да глуме зајебане момке!

  • Nikola

    22. jun 2012 | 15:13

    Ja znam samo da je bio dobar čovek blage naravi. Bio je Srbin iz Crne Gore rođen u Prištini. Ne morate da nasedate na novinarske izjave tipa kontroverzni biznismen. Pustite čoveka da počiva u miru, zaslužio je. Pokoj mi duši. Boško, počivaj u miru :_( .

  • Affa

    22. jun 2012 | 14:24

    Opredelio se za visokorizicnu i visokoprofitablnu delatnost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA