≫ 

"Sa svakim udarcem mislio sam samo kako da spasem ženu": Ispovest žandarma koji je sa suprugom brutalno pretučen

Kada su počeli da mi otimaju pištolj, pomislio sam da će mi ubiti ženu, i o sebi više nisam razmišljao - priča Boris Jevrosimov (34), žandarm koji je teško pretučen, kada su napali njega i suprugu, a on primio 100 udaraca za sedam minuta!

  • 20

Žandarm operativac Boris Jevrosimov (34) izašao je juče iz bolnice sa brojnim povredama i prostreljene šake. Pobedio je smrt u mučnoj borbi koja se dogodila u noći između 24. i 25. januara u Novom Sadu, kada su njega i suprugu Svetlanu (34) bez razloga, krvoločno napali Igor Petrović (35) i Nenad Ćurčić (32).

Ovo su huligani koji su krvnički pretukli žandarma i njegovu ženu! (FOTO) (VIDEO)

Stefanović odlučan: Svako ko bude ometao policajca, biće najstrože kažnjen!

Uhapšeni napadači koji su krvnički udarali žandarma i njegovu ženu. Evo koliki pritvor im je određen

Krvnički udarali žandarma i njegovu ženu u Novom Sadu čak 40 minuta! Šutirali ih po celom telu, pa pucali u njih (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Bez obzira na to što je primio 100 za sedam minuta, što se može videti i na snimku napada. Boris je nekako uspeo da spase suprugu i ne dozvoli zlikovcima da mu otmu pištolj.

- Tek sada se sećam te večeri. Čim je počelo bezrazložno koškanje, izvadio sam službenu legitimaciju i odmah rekao Svetlani da se skloni i zove policiju. Međutim, Ćurčić joj je prišao i izbio joj telefon. Tada je sve počelo - priseća se Boris u razgovoru za Blic.

Kaže da su njih dvojica počeli da udaraju sa svih strana, a da je on razmišljao samo o tome kako da spase suprugu.

- Tada su počeli da mi otimaju i pištolj. Pomislio sam da će mi ubiti ženu, i o sebi više nisam razmišljao. Ja sam kapetan, oficir, pištolj je moja sablja, a šta je oficir bez sablje? Ne smem ni da pomislim šta bi bilo da su mi uzeli pištolj - priča on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zandar

    31. januar 2017 | 10:05

    Brukas nam sluzbu upotrebi taj pistolj sto nosiš ne samo hemisku da upotrebljavas i piseš koje kakve gluposti. Stegni malo ono sto nemaš tatin sine, tata te i doveo u bezbednost da piskaraš ali ti nije dao ono izmedju nogu.

  • Marko cg

    31. januar 2017 | 09:21

    Cuti bruko jos izjave dajes..pokri se usima

  • Zzzzz!!!

    31. januar 2017 | 09:51

    Hoces orden!? Nisu te oni cekali za dzabe!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA