Dve devojke napadaju taksiste u Beogradu: Uđu u kola, izudaraju vozača i uzmu mu sve pare!

U svojim prepadima na taksiste njih dve su koristile noževe

  • 7

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su J. J. (1986) i identifikovali drugu osumnjičenu zbog sumnje da su izvršile više razbojništava.

Zlata (26) namamila starca na seks, pa ga opljačkala

BAKA STOJANKA (83) ZVERSKI UBILA SVOG MUŽA (83) USRED ŠAPCA: Uzela je metalnu šipku i tukla ga do smrti

Osumnjičene se terete da su juče u naselju Mirijevo noževima napale taksistu kome su nanele lake telesne povrede i od koga su oduzele 35.000 dinara.

Takođe, one se sumnjiče da su u oktobru 2016. godine izvršile još dva razbojništva nad taksistima uz pretnju nožem. Sumnja se da su od jedne žrtve uzele 7.000 dinara, a od druge, kojoj su nanele lake telesne povrede, 16.000 dinara.

Osumnjičena J. J. biće, uz krivičnu prijavu, privedena Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, dok za drugom osumnjičenom osobom policija intenzivno traga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Max

    31. januar 2017 | 17:05

    Ma dajte ljudi o cemu vi bre pricate kakvi crni pazari od 36 i 16 hiljada pa onda bi taksisti bili burzuji.Znam sta pricam oni dnevno kad uzmu hiljadarku racunaju da im je dan dobro prosoda su dobro uzeli.A ovi ako je to stvarno oni pitanje sto su imali taj novac uz sebe i cime se bave

  • Koala

    31. januar 2017 | 19:48

    Stavi mislite dase taksiste bave postenom radnjom da samo taksiraju taksisti i diluju drogu svercuju ljude posten covek nemoze da bude taksista

  • Laki

    31. januar 2017 | 17:47

    Pa ovi taksisti mora da su i oni neki kriminalci kad imaju tolike pare da im uzmu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA