Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Srbija će nakon modernizacije vojske sigurno biti jača, ali to ne znači da će imati ekspanzionističke pretenzije prema bilo kome, izjavio je danas premijer Aleksandar Vučić i dodao da se ne razmišlja o uvođenju obaveznog vojnog roka.

Iako predsednički izbori u Srbiji još nisu raspisani, pojedine kladionice već su objavile u svojim ponudama i specijale posvećene predsedničkim izborima. Ko je najveći favorit - pročitajte OVDE.

Novi Pravilnik o putnim nalozima počinje da važi 12. februara ove godine, a kako ovaj dokument propisuje, putni nalozi moraće da se nose i u putničkim automobilima koja preduzeća koriste u službene svrhe. Šta još donosi novi Pravilnik - saznajte OVDE.

Učiteljica beogradske Osnovne škole “Filip Kljajić Fića” pokrenula je akciju pomoći učenici Oliveri Marković (10) čiji je otac Nebojša (62) preminuo od gladi i smrzavanja u noći između petka i subote.

Prvi srpski tajkun je bio poznanik Pabla Eskobara, čovek koji je Kneleta 1992. izvukao iz zatvora, a iste godine je bio i na čelu Košarkaškog kluba Partizan.

Jasmina Kruškonja (33) je pripadnica službe za obezbeđenje, odnosno stražarka, u Okružnom zatvoru u Beogradu. Prijatno smo se iznenadili kada smo ugledali nasmejanu plavušu u uniformi, savršenog tela, sa sve lisicama i ostalom opremom. Opširnije pročitajte OVDE.

Devojka iz okoline Siska je u Zagrebu pronašla posao kao konobarica, a pojma nije imala da joj je gazda R.S. (50) višestruko osuđivani silovatelj. Nakon samo jednog dana on ju je na poslu silovao, kidnapovao i zapretio smrću.

Oko 784.000 izbeglica došlo je u SAD od 11. septembra 2001. godine. Prema podacima, niko od njih nije počinio teroristički napad. SAD su primile svekupuno manje od 1 procenta svih izbeglica na svetu. Opširnije pročitajte OVDE.

Ričmond Boaći se pridružio Crvenoj zvezdi na pripremama u Pafosu, gde je pričao pred medijima. On je istakao da je potpuno spreman došao na pripreme i da mu neće trebati vremena da uđe u formu već da može odmah da igra utakmice. Boaći je pre potpisa za Zvezdu okrenuo Prinsa Tejga. Evo šta mu je poručio bivši igrač Partizana.

Bivši kapiten Crvene zvezde, Nenad Milijaš, po treći put će zaigrati za crveno-bele i očekuje se da će se u petak pridružiti ekipi na pripremama na Kipru. Šta nam je rekao povodom povratka - pročitajte OVDE.

Da ova žena nije oteta na bini, Brena nikada ne bi postala najveća balkanska zvezda! Opširnije pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA