UŽAS U BARU: Nožem ubio nevenčanu suprugu, ranio taštu, pa sebi prerezao vrat

U saopštenju policije se dodaje da je na licu mesta pronađen nož koji je N.B, sumnja se, koristio prilikom izvršenja krivičnog dela

  • 2

U porodičnom nasilju u Baru dve osobe su smrtno stradale, dok je jedna teško povređena.

Ovo je Ivan koji je osumnjičen da je oca Marka do smrti tukao čekićem (FOTO)

Nedžat Beriša (30) iz Peći, nastanjen u naselju Polje u Baru nožem je ubio svoju nevenčanu suprugu Dudu Sokolaj, ranio taštu Hatidžu Sokolaj i potom izvršio samoubistvo.

- Muškarac N.B. (30) iz Peći je u kući svoje nevenčane supruge u Starom Baru, nožem izboo svoju nevenčanu suprugu D.S. i njenu majku H.S. a potom sebi prerezao vrat. H.S. je sa teškim povredama prebačena u barsku Opštu bolnicu - saopšteno je iz policije.

U saopštenju policije se dodaje da je na licu mesta pronađen nož koji je N.B, sumnja se, koristio prilikom izvršenja krivičnog dela, prenose Vijesti.me

- Lice mesta je obezbeđeno do dolaska Ekipe za uviđaje. O događaju je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji će izvršiti uviđaj. Predmeti i tragovi će biti upućeni Forenzičkom centru radi veštačenja. Beživotna tela N.B. i D.S. će biti transportovana na Odeljenje sudske patologije Kliničkog centra u Podgorici radi vršenja obdukcije. Preduzimaju se aktivnosti na utvrđivanju činjenica i okolnosti ovog događaja - navodi se u saopštenju policije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vase ime

    1. februar 2017 | 19:13

    Pazi lik sam sebi prerezo vrat.. od toliko nacina da se roknes..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA