Čim se pojavio Melanijin polubrat, počeo je haos: Tvrdila je da je sve laž kada je razotkrivena porodična tajna (FOTO)

Članak je prepun neistina, nadam se da će novinari početi da pišu pošteno o meni - rekla je Melanija

  • 7

Magazin "GQ" u aprilu 2016. godine objavio je članak u kome je otkrio da prva dama SAD-a u Sloveniji ima polubrata koga njen otac ne želi da prizna, ali do punoletstva je morao da mu plaća alimentacaiju.

Amerikanci se smeju Melaniji jer priča kao Jugoslovenka: Procurio stari snimak koji su svi zaboravili (VIDEO)

Novinarka Džulija Iof u članku navodi da Melanija Tramp, što se do sada nije znalo, u Sloveniji ima polubrata, 50-godišnjeg Denisa Cigelnjaka. Melanijin otac Viktor je navodno njegovoj pokojnoj majci obećavao brak, ali saznavši za trudnoću nije želeo dete te ga zatim nikada nije priznao, ali je sudskom odlukom morao da plaća alimentaciju jer je DNK testom utvrđeno da je otac deteta.

Baš poput Donalda, Viktor Knavs nije samo biznismen sa osećajem za poslove s nekretninama, on je takođe problematičan kada su žene u pitanju. Viktor je bio vozač pre nego što se oženio Melanijinom majkom, upoznao je mladu ženu po imenu Marija Ciglenjak. Zabavljali su se neko vreme i u septembru 1964. godine rekla je Viktoru da je trudna, piše novinarka za "GQ". Prema njenom svedočenju, Viktor je ponudio da je oženi, ali se ubrzo predomislio i zahtevao od nje da abortira. To je tražio, rekao je Viktor, zato što dete nije bilo njegovo. Marija se porodila u maju 1956. godine i rodila sina, a zatim je na sudu tražila alimentaciju od Viktora.

On danas živi skromno, u gradiću gde je njegova majka pre nego što je umrla, radila u fabrici za proizvodnju stakla. Nikada se nije udala ili rodila još dece. Denis se ne seća da je ikada upoznao oca. Nikada nije mogao da pozdravi oca ili da mu kaže kako se oseća. Čuo je priče o Viktoru ali je bio previše uplašen da ga kontaktira. Sada veruje da je previše kasno za to. Denis je verovao da njegove polusestre ne znaju za njega, ali kada je novinarka "GQ" poslala dokument s ovim informacijama Melaniji, prva dama je odgovorila da "ne razume zašto joj šalje mejl, i da ona za ovo zna godinama, kao i da je moli da poštuje privatnost njenih roditelja".

Melanijin polubrat rekao je da nije želeo javno da se eksponira, niti da išta želi od svog oca ili Trampove porodice, ali je potvrdio izvore koje je revija dokazivala sudskim zapisnicima.

Nakon što je Melanijina tajna obelodanjena, lokalna televizija stupila je u kontakt s njenim polubratom koji živi u bivšem rudarskom gradiću Hrastniku, oko sat vremena udaljenom od Ljubljane.

Foto: Tanjug / AP Foto: Tanjug / AP

Ciglenjak je rekao kako mu, iako nije upoznao porodicu, tokom odrastanja nije ništa nedostajalo.

- Moja majka i tetke i njihove porodice su mi dale sve. Ali to ne znači da nisam imao želju da upoznam svog oca - rekao je iskreno Ciglenjak i dodao kako njegova majka Marija nije htela ništa od Viktora Knavsa, kao i da je bila razočarana kada je od nje zatražio da ode na abortus nakon što je saznao da je trudna.

- Moja mama nije na to pristala, htela je da me zadrži. Baka ju je uverila da od oca traži alimentaciju, a deda me je izdržavao punih 18 godina jer je otac uporno, uprkos sudskoj odluci, zaboravljao da plaća alimentaciju - rekao je Melanijin polubrat, a prenosi Dejli Mejl.

- Kako iko može da se odrekne sopstvenog deteta - pita se razočarani Cigelnjak.

Foto: Profimedia/Pacific coast news Foto: Profimedia/Pacific coast news

On danas živi sa svojom partnerkom Majom i njihovom osmogodišnjom ćerkom Mimi u predgrađu Hrastnika. Rekao je da kada se završi izborna euforija vrlo bi voleo da ode na picu i piće sa svojim ocem Viktorom Knavsom i polusestrama Melanijom i Ines.

Ipak, prvu damu je članak u magazinu "CQ" jako naljutio.

- Članak je prepun neistina, a što se tiče mojih roditelja oni nisu javne ličnosti. Zato se nadam da će mediji početi da pišu pošteno o meni i da će pokazivati poštovanje prema mom ocu i majci - napisala je Melanija na svom Fejsbuk profilu.

Komentarišući članak bivša manekenka, rođena pre 46 godina u slovenskom gradiću Sevnici kao Melanija Knavs, kazala je da pisanjem o njenoj porodici novinarka te revije na "nepošten" način želi da napravi karijeru i da bi njene roditelje trebalo da ostave na miru.

Melanija je dotičnoj novinarki rekla da je cela priča izmišljena, ali je zatim potvrdila da su ti navodi istiniti i utvrdila da se ne radi ni o kakvoj porodičnoj tajni.

Foto: Profimedia/Zuma Press - News Foto: Profimedia/Zuma Press - News

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GDR

    2. februar 2017 | 14:12

    I kakva je to strasna tajna? Novinare to nije zanimalo dok Tramp nije postao predsednik SAD, e sada sve normalne stvari izlaze kao strasne tajne.

  • Тутор

    2. februar 2017 | 18:03

    Каква је днк анализа постојала пре пола века?

  • Vota

    2. februar 2017 | 20:17

    Kakve sve price poremeceni umovi mogu da smisle.Ona zna o cemu je njen otac pre pedeset godina pricao sa tom zenom koja mu je rodila dete.Oni su za jedan minut u Sarajevu znali da su Srbi ispalili granatu na pijaci i to objavili sve znaju a evo preko pedeset godina otkako im je ubinen predsednik Kenedi ni dan danas ne znaju ko ga je ubio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA