Februar je već pobedio januar: Prva prognoza vremena za mesec od kojeg mnogi strepimo (FOTO)

Tokom prve dekade februara biće toplije, vetrovito i uglavnom suvo vreme, s najvišim dnevnim temperaturama do 14 stepeni

  • 2

Sudeći prema prvim prognozama, februar će biti znatno topliji od januara. Temperatura će čak sedam dana prelaziti 10. podeok.

Stiže proleće za vikend, a onda totalni preokret: Budite spremni

Tokom prve dekade februara biće toplije, vetrovito i uglavnom suvo vreme, s najvišim dnevnim temperaturama do 14 stepeni, koliko je prognozirano za 4. februar. Pri tom se očekuje umeren, povremeno jak jugoistočni vetar.

Printksin: accuweather.com Printksin: accuweather.com

Do kraja februara prognozira se period prosečno hladnog vremena, povremeno praćenog padavinama i to uglavnom kišom koja se očekuje početkom i sredinom treće dekade februara.

Printksin: accuweather.com Printksin: accuweather.com

– U ovom mesecu nas očekuju prosečne temperature ili malo iznad proseka. Desetak dana će temperatura biti iznad deset stpeni, što bi moglo da digne prosek – kazao je za Telegraf.rs meteorolog Nedeljko Todorović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeretik

    2. februar 2017 | 13:29

    U prvoj dekadi ce biti pretezno suncano , a u prvih deset dana se ocekuje vece zahladjenje , sa ovom prognozom ne mogu da omanu .

  • GROBAR spalio Đenku

    2. februar 2017 | 14:21

    Dal ste vi normalni?Govorili ste o hladnom talasu.Ja bih ovu meteorologiju ukinuo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA