Novi generalni direktor Carlsberg Srbija Grupe

Vladimir Vava imenovan je za novog generalnog direktora Carlsberg Srbija Grupe, a koja obuhvata poslovanje u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori

  • 2

Novu funkciju, Vladimir je preuzeo 1. februara ove godine, nakon trogodišnjeg iskustva na poziciji potpredsednika prodaje Baltika Breweries, ruske kompanije koja je u vlasništvu Carlsberg Grupacije. Pre odluke da svoju karijeru nastavi u okviru Carlsberga, Vladimir Vava nalazio se na poziciji potpredsednika prodaje i poslovanja za Španiju i Portugal u kompaniji Makro Cash & Carry, prodajnom lancu Metro Grupe.

 

Novom generalnom direktoru ovo neće biti prvi susret sa tržištem Srbije, s obzirom na to da je poslovnu karijeru započeo u sektoru marketinga i prodaje CB Holdinga u Beogradu.

 

Svoju karijeru nastavio je da gradi u kompaniji Metro Cash & Carry Rumunija, nakon čega je preuzeo vodeću poziciju u sektoru prodaje iste kompanije u Rusiji. Vladimir je svoja znanja i veštine više od deset godina sticao radeći na različitim vodećim pozicijama u sektorima prodaje širom Evrope.

 

Vladimir Vava, rođen 1968. godine u Rumuniji, diplomirao je hidromehaniku na Univerzitetu u Temišvaru, a svoje obrazovanje je unapredio MBA diplomom Univerziteta Šefild u Velikoj Britaniji. Oženjen je i otac je dvoje dece.

 

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA