Majka dečaka piromana u pritvoru: Jedva su je našli, ona nema čak ni prijavljeno boravište!

Zbog onoga što je učinio njen dvanaestogodišnji sin, koji zbog godina nije krivično odgovoran, protiv D.J. biće podneta krivična prijava zbog zanemarivanja i zapuštanja deteta

  • 2

Novosađanki D.J, majci dvanaestogodišnjeg dečaka koji je 13. decembra prošle godine zapalio Dragutina Todorčevića (64) koji je živeo na ulici, posle saslušanja, određen je pritvor.

DEČAK PIROMAN ZAPALIO ČOVEKA IZ ZABAVE? Užasavajući detalji nezapamćenog zločina u Novom Sadu

"SAMO SMO SE IGRALI": Ovo je izjava maloletnika koji su zapalili beskućnike i jednog ubili!

Ova mera joj je izrečena na predlog tužilaštva kako bi se obezbedilo njeno prisustvo za nesmetano vođenje postupka. Osim toga, postoji i opasnost od bekstva, a nema ni prijavljeno boravište.

Za majkom krivično neodgovornog dvanaestogodišnjaka tri puta je bila raspisana potraga. Kako pišu "Novosti", pozivi za njeno saslušanje vraćali su se sa obaveštenjem da nisu mogli da budu uručeni, jer se ne nalazi na prijavljenoj adresi.

Zbog toga je, kako kažu u tužilaštvu, za njom morala da se raspiše potraga preko policije kako bi bila pronađena.

Zbog onoga što je učinio njen dvanaestogodišnji sin, koji zbog godina nije krivično odgovoran, protiv D.J. biće podneta krivična prijava zbog zanemarivanja i zapuštanja deteta.

Dečak je posle nemilog događaja smešten u Vaspitno-popravni dom za maloletnike u Pančevu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DraganA

    3. februar 2017 | 09:12

    Mene samo zanima ko se od roma nalazi na prijavljenom mestu boravka, ukoliko se i prijave. O cemu vi pricate! A ovo zlodelo bolje da ne komentarisem.

  • Majka

    3. februar 2017 | 18:46

    Grozim se kako nasa drzava se ponasa neodgovorno.popis selog stanovnistva i pratiti sve te ljude koji su problematicni.naterati ih da rade. Koliko ima plodne zemlje kpja je obrastala u korov da se obragjuje.mogu da kradu a nece da rade.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA