Stravična tragedija na kopu "Drmno": Samleveni radnik poginuo na dan kada je hteo da zaprosi devojku

Kako pričaju drugi radnici iz kopa "Drmno", Dušan je verovatno iz bagera sišao na traku koja je bila u pokretu i koja se nalazi na 15 metara, da je prekontroliše

  • 1

Radnik kopa "Drmno" Dušan Suzić (32) iz Kostolca, poginuo je u sredu popodne kada ga je zahvatila i samlela pretovarna traka bagera koju je čistio. Dušan je kobnog dana bio izuzetno raspoložen i ushićen, i hvalio se kolegama kako će te večeri da zaprosi svoju dugogodišnju devojku.

Poginuo radnik na bageru: Kobni kraj smene u Kostolcu

Suzić je radio kao pomoćnik bageriste na traci. U sredu je radio prvu smenu, a njegovo unakaženo telo pronađeno je oko 15 sati na traci, oko stotinak metara od bagera. Zadbio je smrtonosne povrede glave i prelom noge.

Za sada nije poznato kako je tačno nastradao - da li mu je pozlilo pa je pao na traku, ili ga je ona "zahvatila" dok je čistio, iako je ona tada trebalo da bude isključena.

Dušanove kolege su ispričale novinarima Informera da je prilikom primopredaje smene rekao nadređenom da hoće još nešto da završi pre nego što ode kući.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Kako pričaju drugi radnici iz kopa "Drmno", Dušan je verovatno iz bagera sišao na traku koja je bila u pokretu i koja se nalazi na 15 metara, da je prekontroliše.

Tada se okliznuo i pao. Smrt je, pretpostavljaju bila bolna i dugotrajna, jer se traka kreće izuzetno sporo, pa je preminuo u stravičnim bolovima

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    3. februar 2017 | 09:56

    Zar je potrebno ovoliko detalja ?Ovaj nesrecni covek ima porodicu i bliske ljude koji ovo znaju ali nemoraju da jos citaju u novinama o njegovoj uzasnoj smrti .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA