Hrvatice uživale u MUŠKOM STRIPTIZU, a onda su procurile provokativne fotografije koje niko nije smeo da vidi (FOTO)

Neke od Zadranki koje su bile na događaju zabrinule su se šta će se dogoditi ako ih neko sa posla ili od članova porodice prepozna na fotkama, pa su redakciju portala navodno zatrpale mejlovima, molbama i vapajima da uklone galeriju

  • 1

U jednom zadarskom noćnom klubu u subotu se odvijao muški striptiz na koji su pohrlile brojne Zadranke u potrazi za zabavom. Zadarski portal Antena Zadar imao je, kako kažu, ekskluzivno pravo fotografisanja, a te fotke su sutradan objavili na svojoj veb stranici.

SKROZ GOLA NA TELEVIZIJI: Izvela je vreli striptiz, ušla sa partnerom u kadu i krenula je žestoka akcija (VIDEO 18 +)

No, tada je nastao pravi urnebes. Naime, neke od Zadranki koje su bile na događaju zabrinule su se šta će se dogoditi ako ih neko sa posla ili od članova porodice prepozna na fotkama pa su redakciju portala navodno zatrpale mejlovima, molbama i vapajima da uklone galeriju, prenosi Index.hr.

Portal je o svemu izvestio u tekstu u kojem su im poručili da "nije njihov problem što žive sa primitivcima".

- Već danima zvone redakcijski brojevi, pa i oni 0800 za dojavu vesti, sa porukama i molbama, čak i vapajima, da se ukloni galerija striptiza iz Fejms bara. Vide ima se face, lica, guzice, vidi se kako dodiruju stripere, vide im se osmesi od uveta do uveta. I sad je to naš problem, sad je problem što su kod kuće naišle na viku, neodobravanje i možda batine od svojim mužjaka kojima, zasigurno, nisu ni rekle gde idu. Ali, ako ste već potpisale sa muževima da mu dajete pravo da se prema vama ponašaju na taj način to pravo ni potpis zasigurno niste dali svojim šefovima na poslu - stoji na portalu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Zatim oštrije dodaju.

- Drage devojke, gospođe, žene, majke, ljubavnice – odabir vaših muškaraca samo je vaš. Drage sve, nastaviću ih tako oslovljavati, vaši nadređeni ne bi smeli da imaju nikakav uticaj na vaš život, posebno ne na vaše slobodno vreme. Drage sve, samo je vaš problem i samo vaše pravo kako provodite svoje slobodno vreme. Drage sve, Antena Zadar neće, niti je to ikad radila, a ponajmanje sada, obrisati spomenutu galeriju. I konačno, drage sve, samo je vaš problem kako ćete svojim alfa mužjacima objasniti gde ste i sa kime provele veče u subotu – to svakako nije problem ni naše redakcije, ni uredništva, ni fotografa - zaključili su.

Fotografije možete da pogledate OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • galeb

    3. februar 2017 | 13:29

    Ne vidim razlog zašto bih branio dragoj da ide na te događaje?Šta je bolja nudistička plaža,ili žurke u nekim hrvatskim letovalistima ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA