Srpski policajci ispred magacina osetili čudan miris. Kad su ušli, šokirali su se i pohapsili sve ljude iznutra!

Pretres "sivog magacina" su izvršili carinici iz Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja zajedno sa kolegama iz Odseka za suzbijanje privrednog kriminala

  • 11

Zajedničkom akcijom carine i policije, 3. februara 2017. godine, u magacinu u Subotici otkrivena je velika količina robe stranog porekla, bez bilo kakve dokumentacije.

Carinici zaustavili auto albanskih tablica u kojem su bili majka, otac i dete. Zbog jedne stvari, odmah su uhapšeni

Pretres "sivog magacina" su izvršili carinici iz Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja zajedno sa kolegama iz Odseka za suzbijanje privrednog kriminala PU Subotica i tom prilikom su na licu mesta zatekli nekoliko tona razne robe namenjene takozvanom crnom tržištu.

Foto: Uprava Carina Foto: Uprava Carina

Među robom je najviše prehrambenih proizvoda, kućne hemije, čokolade i konditorskih proizvoda, zamrznutog mesa i prerađevina, čije će tačne količine i vrednost biti poznate po okončanju istrage.

Foto: Uprava Carina Foto: Uprava Carina

Podsećamo da je u novembru prošle godine, takođe u Subotici otkriven "sivi magacin" sa skoro tri tone robe.

Foto: Uprava Carina Foto: Uprava Carina

Ovakvi slučajevi predstavljaju dobar primer neprestane borbe koja se vodi u suzbijanju sive ekonomije, u čemu aktivno treba da učestvuju i građani prijavljivanjem svih oblika kršenja carinskih propisa ili korupcije na dežurni broj telefona Odeljenja za unutrašnju kontrolu Uprave carina 066/303 300, ili putem Otvorene carinske linije 064/732.

Foto: Uprava Carina Foto: Uprava Carina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera Lozac

    3. februar 2017 | 15:55

    Namnozilo se svercera malo da se pocisti konkurencija pa prijavljuju se medjusobno ako ste hteli vec nesto da uradite dignite ih sve odjednom subotica nije Newyork pa da se nezna ko sta radi I gde su magacini sa robom.

  • Milka

    3. februar 2017 | 16:02

    Na pijacama se uveliko godinama na crno prodaju ti proizvodi ?licno nikad nissm kupila ali svaki put ispod tezge se vade sirevi kafa salame izd. I privatno po kucama se moze kupiti..

  • Neva

    3. februar 2017 | 15:44

    Jaoo sve užas do užasa...Verovato je istekao rok važenja robe, prepakuj pa opet na tržište.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA