Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

U Futogu se pojavila gospođa starosti oko 70 godina za koju kažu da je prevarant i da ne nasedate na njenu tužnu priču jer lako možete da ostanete bez para.

Pažnja cele Srbije 14. januara bila je usmerena u putovanje jednog voza. Prozvan “Srpski voz” koji na 21 svetskom jeziku nosi poruku “Kosovo je Srbija”, postao je predstavnicima privremenih institucija u Prištini izgovor da na administrativnu liniju između centralne Srbije i Kosovo i Metohije pošalju pripadnike specijalne jedinice ROSU sa dugim cevima. Više o tome pročitajte u nastavku.

Istaknuti kritičar Kremlja prevezen je u bolnicu zbog otkazivanja organa, nakon što je pre samo dve godine skoro umro od trovanja. Više o tome pročitajte OVDE.

Korisnici Vibera dobili su mogućnost da razmenjuju fotografije i video-zapise koji će nakon gledanja biti obrisani. Više o tome pročitajte OVDE.

Na Novom Bežanijskom groblju danas, 3. februara sahranjen je estradni menadžer Slavoljub Stavrić Stavra. Porodica, veliki broj prijatelja i na desetine pevača Grand produkcije ispratli su Stavru sa kojim je većina njih sarađivala.

Na Forbsovoj listi najbogatijih sportista prvo mesto zauzeo je Kristijano Ronaldo. Više o tome pročitajte OVDE.

Navijač Crvene zvezde Met Vajt, koji dolazi iz Engleske, bio je očajan kada je ostao bez ulaznice za Efes u četvrtak. Požalio se na Tviteru, ne nadajući se da će da će mu to obezbediti ulaznicu i dolazak u Beograd.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA